Kesä-Angela 2 riparipolku

Aloituspäivä 26.11.2022

Nuorten Kauneimmat joululaulut su 18.12.2022 ko 18  Uskelan kirkko (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Joulun ajan jumalanpalvelus valitsemassasi kirkossa (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Jumalanpalveluspäivä su 15.1. 2023 klo 15-n. 19.15 Halikon seurakuntatalolla ja Halikon kirkossa, kokoontuminen seurakuntatalolle (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Draamamessu pe 3.2.2023 klo 18 Uskelan kirkko (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Palvelutehtävä: lipaskeräys Yhteisvastuukeräyksen hyväksi pe 10.2. ja la 11.2.2023 Halikon kaupoissa aloituspäivässä sovittujen vuorojen mukaisesti (merkintä palvelutehtävästä passiin)

Gospelkonsertti pe 10.3.2023 klo 17 Uskelan kirkko (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin)

Pääsiäisen ajan jumalanpalvelus valitsemassasi kirkossa (merkintä jumalanpalveluksesta passiin)

Diakoniaralli la 6.5.2023 klo 12.30-14 Halikon seurakuntatalolla (merkintä seurakuntatilaisuudesta passiin) RIPARIPASSI PALAUTETAAN TÄSSÄ TILAISUUDESSA KAIKKINE MERKINTÖINEEN OMAN LEIRIN TYÖNTEKIJÖILLE!

Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 29.6.–5.7.2023

Konfirmaatio Halikon kirkossa su 9.7.2023 klo 10

Tietoja jumalanpalveluksista löydät Salon Seudun Sanomien ja Salonjokilaakson kirkollisista ilmoituksista sekä seurakunnan nettisivuilta www.salonseurakunta.fi

Mikäli joudut olemaan sairastumisen vuoksi pois jostakin yhteisestä kokoontumisesta, ilmoitathan asiasta, niin katsomme, miten voit korvata poissaolosi.

Halikon kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 60 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.