Halikko

Seurakuntaelämää Halikossa

Tervetuloa kirkkoon su 25.8.

Elomessu klo 10 Vaskion kirkossa; Miika Rosendahl, Lauriina Hurtig, Halikon kirkkokuoro. Messun jälkeen elojuhla seurakuntakodissa, jossa myös lasten taidepajan töiden näyttely.

Messu klo 18 Halikon kirkossa; Mari Vihinen, Erkki Kiiski, Jari Parviainen.

Muuta toimintaa

• Mariat-ryhmä äideille maanantaisin klo 17–19 Pikkupappilassa. Ryhmästä lisää tapahtumakalenterissa.
  • Saunailta keskiviikkoisin klo 17.30–20 Kesä-Angelassa, Angelantie 77. Grilli kuumana, omat grillattavat mukaan. Kahvitarjoilu omakustanteisesti. * 28.8. mukana Erkki Kiiski.
  • Aamurukous torstaisin klo 7.35 Vaskion kirkossa.
  • Raamattu- ja rukouspiiri torstaisin klo 18 Halikon seurakuntatalossa.
  • Lasten lähetyskerhon syyskausi alkaa pe 30.8. klo 13 Angelniemen seurakuntatalossa.
  • Naisten saunailta pe 30.8. klo 17.30 Kesä-Angelassa, mukana Mari Vihinen. Nyyttikestitarjoilu.
  • Konsertti la 31.8. Halikon kirkossa. Lue lisää täältä.

Retki Turkuun tarvastulaisten kanssa

La 31.8. retki ystävyysseurakunta Tarvastun vieraille ja heidän isäntäperheilleen, mutta mukaan mahtunee myös muutama muukin Tarvastun ystävä. Omakustanneruokailu. Ilmoittautuminen viimeistään 26.8. aluekappalainen Miika Rosendahlille p. 044 774 5390, **@**.

Lähetystyön kirpputori

Lauantaisin klo 11–14 os. Kirkkorinne 5.
Myymälä, kahvio, arvontaa.

Lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja
puhtaita vaatteita sekä kodintarvikkeita.
Tuotto lähetystyölle.

Lisää Halikon tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Vaskion kirkon kellot kutsuvat elomessuun su 25.8. klo 10.

Angelniemen kirkko