Siirry suoraan sisältöön.
Halikko

Seurakuntaelämää Halikossa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Jumalanpalveluksia Halikon kirkossa

• Su 27.9. Iltamessu klo 18;
    Miika Rosendahl, Jari Parviainen.
  • Su 4.10. Sanajumalanpalvelus klo 10.

Levon ja ilon lähteillä

La 26.9. klo 10–18 Kesä-Angelassa. Pohdiskelua onnellisuudesta ja läsnäolosta, rentoutumista, saunomista ja uintia. Hinta 15 € sisältää lounaan ja kahvin. Mukana Sanna Laakkonen ja Anne Kössi. Ilmoittautuminen päättynyt. Tiedustelut Anne Kössi p. 044 774 5386 tai **@**.

Konsertti

Club For Five -yhtyeen maksullinen Virret-konsertti to 1.10. klo 18 Halikon kirkossa. Liput 32 € lippu.fi:stä.

Muuta toimintaa

Lasten lähetyskerho
Pe 25.9. klo 13–16 Angelniemen Seurojentalossa.

Kesäkauden viimeinen saunailta
Ke 30.9. klo 17.30 Kesä-Angelassa, Angelantie 77. Grilli käytettävissä, omat grillattavat mukaan. Uintimahdollisuus. Iltahartaus klo 19.45.

Raamattu- ja rukouspiiri
torstaisin klo 18 Halikon seurakuntatalossa.

Perhekerhot Pikkupappilassa

• Perhekerho ke klo 9.30–11.30.
  • Iltaperhekerho to klo 17–19 (yhteistyössä MLL:n kanssa).
  • Äitien kerho Mariat ma klo 17–19.

Lähetystyön kirpputori

Kirppis avoinna lauantaisin klo 11–14 os. Kirkkorinne 5. Myymälä, kahvio, arvontaa. Lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä kodintarvikkeita. Tuotto lähetystyölle.

Lisää toimintaa tapahtumakalenterissa

Halikon kirkko kesällä ulkoapäin

Iltamessu Halikon kirkossa
su 27.9. klo 18.

Kesä-Angelan rantaa ja seurakuntalaisia

Kesä-Angelan rannassa vietetään keskiviikkoisin saunailtaa syyskuun loppuun asti.

Angelniemen kirkko kesällä

Angelniemen (kuvassa), Halikon ja Vaskion kirkkoon voi tutustua virtuaaliesittelyissä, joihon pääsee tältä sivulta.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.