Siirry suoraan sisältöön.
Halikko

Seurakuntaelämää Halikossa

Huolehdithan kasvomaskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Kirkonmenoja verkossa ja radiossa

Kirkkotilaisuudet on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Hartauksiin ja jumalanpalveluksiin voi osallistua suoratoistona ja tallenteiden välityksellä Salon seurakunnan YouTube-kanavalla.

Sunnuntaisin jumalanpalveluksen Halikon tai Uskelan kirkosta voi myös kuunnella radiosta taajuudelta 102,9 MHz. Tähänkään jumalanpalvelukseen ei voi osallistua paikan päällä.

Katso tiedot jumalanpalveluksista

Halikon kirkko avoinna

• 2.3.–23.3. tiistaisin klo 19–20 paastonajan hiljentymistä ja meditaatiota varten.
  • Su 7.3. klo 11–13; mahdollisuus yksityiseen ehtoolliseen.

Perhekerhot tauolle

Perhekerhot jäävät tauolle 28.3. saakka.

Pastanttipuuroa tilattavissa

Pastanttipuuro on perunoista ja ruisjauhoista keitetty salonseutulainen perinneherkku. Gluteenittomassa vaihtoehdossa on jauhona tattari.

Puurorasia 5 € (0,75 l). Tuotto lyhentämättömänä nimikkolähetti Anna Makeevan työlle Virossa ja Venäjällä.

Tilaukset viim. pe 19.3. Hennalle p. 044 774 5214, **@**.

Nouto ke 24.3. klo 10–12 Salo-Uskelan seurakuntatalosta, Kirkkokatu 6. Samalla mahdollisuus osallistua pika-arpajaisiin ja Yhteisvastuukeräykseen.

Huom! Puuroa voi tilata myös kotiin kuljetettuna Halikon kirkonkylän ja Salon keskustan alueille (kuljetus maksuton).

Rajoitukset toiminnassa

Seurakunnan kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta on edelleen keskeytyksissä.

Lähetystyön kirpputori

Kirpputori on toistaiseksi suljettuna.

Kiitos!

Lasten lähetyskerho Angelniemeltä kiittää tavaroita lahjoittaneita, talkoolaisia ja asiakkaita! Vuoden aikana kertyi myyntituloa 590,40 €. Kerhon kummikohde on  Hosainan kuurojen koulu Etiopiassa.

Halikon kirkon kellotapuli lumen peitossa aurinkoisessa talvisäässä

Kevättalvinen kellotapuli Halikon kirkolla.

Lapsia kuurojen koulusta

Tukea kummikohteelle

Lasten lähetyskerho Angelniemeltä kiittää tavaroita lahjoittaneita, talkoolaisia ja asiakkaita! Vuoden aikana kertyi myyntituloa 590,40 €. Tuotolla tuetaan kerhon kummikohdetta, Hosainan kuurojen koulua Etiopiassa.

Halikon kirkko, sinistä taivasta, nurmikkoa ja hautakiviä

Adresseja, joissa on tällainen kansikuva, on saatavilla Halikon kirkossa. Värssyvaihtoehtoja on useita. Hinta 5 euroa, maksu lähetyskynttelikköön, joten kannattaa varata tasaraha.

Halikon kirkon eteläpuolen ovi avoinna, kanervat ove molemmin puolin, maassa syksyn keltaisia lehtiä

Halikon (kuvassa), Angelniemen ja Vaskion kirkkoon voi tutustua virtuaaliesittelyissä.

Kirkkojen esittelyt

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.