Siirry suoraan sisältöön.
Halikko

Seurakuntaelämää Halikossa

Otathan huomioon ohjeistukset:

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan turvavälejä ja hygieniaohjeita.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan myös ulkotilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Kirkonmenot

Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi
jumalanpalvelukset sisätiloissa on peruttu.

Toinen adventtisunnuntai, itsenäisyyspäivä 6.12.

• Hartaus ja seppeleenlasku klo 10 Halikon hautausmaalla. Mari Vihinen, Miika Rosendahl, Samuli Takkula.
  • Hartaus ja seppeleenlasku klo 14 Angelniemen sankarihaudalla, Mari Vihinen.

Sururyhmä

Ryhmä omaisensa menettäneille alkaa ke 9.12. klo 17–18.30 Halikon Pikkupappilassa, Kalliokuja 2. Vertaistuki antaa toivoa ja uusia näkökulmia, joiden varassa on helpompi kulkea kohti kevättä.

Ryhmä kokoontuu seitsemän kertaa, ja kevään tapaamiset sovitaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä. Ryhmää vetävät diakoniatyöntekijät Sanna Laakkonen ja Anne Kössi.

Ilmoittautumiset viimeistään 4.12. Sannalle puh. 044 774 5360 tai **@**. Ryhmässä on paikka kymmenelle osallistujalle.

Rajoitukset toiminnassa

Seurakunnan kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta keskeytetään 23.12. saakka.

Muuta toimintaa

Porinaryhmän adventtihartaus
ke 2.12. klo 13 Ikäkeskus Majakassa Koivulehdon alakerrassa, Mari Vihinen. Seurakunta tarjoaa kahvit.

Raamattu- ja rukouspiiri
torstaisin klo 18 Halikon seurakuntatalossa.

Kirkkokuoro tauolla
Aikuisten kuorot ovat toistaiseksi tauolla
viranomaisten suosituksen mukaisesti.

Perhekerhot Pikkupappilassa

• Perhekerho ke klo 9.30–11.30.
  • Iltaperhekerho to klo 17–19 (yhteistyössä MLL:n kanssa).
  • Äitien kerho Mariat ma klo 17–19.

Lähetystyön kirpputori

Kirpputori on loppuvuoden ajan suljettuna
ja avautuu toivottavasti taas 9.1. lähtien.

Kirppis avoinna lauantaisin klo 11–14 os. Kirkkorinne 5. Myymälä, kahvio, arvontaa. Lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä kodintarvikkeita. Tuotto lähetystyölle.

Lisää toimintaa tapahtumakalenterissa

Halikon kirkon kellotapuli lumen peitossa aurinkoisessa talvisäässä

Talvisia kelejä odotellessa...

Halikon kirkko, sinistä taivasta, nurmikkoa ja hautakiviä

Adresseja, joissa on tällainen kansikuva, on saatavilla Halikon kirkossa. Värssyvaihtoehtoja on useita. Hinta 5 euroa, maksu lähetyskynttelikköön, joten kannattaa varata tasaraha.

Halikon kirkon eteläpuolen ovi avoinna, kanervat ove molemmin puolin, maassa syksyn keltaisia lehtiä

Halikon (kuvassa), Angelniemen ja Vaskion kirkkoon voi tutustua virtuaaliesittelyissä.

Kirkkojen esittelyt

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.