Siirry suoraan sisältöön.
Muurla

Seurakuntaelämää Muurlassa

Otathan huomioon ohjeistukset:

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan turvavälejä ja hygieniaohjeita.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan myös ulkotilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Itsenäisyyspäivä 6.12.

Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus on peruttu. Seppeleenlasku sankarihaudalle klo 10.

Rajoitukset toiminnassa

Seurakunnan kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta keskeytetään 23.12. saakka.

Kirkkokuoron harjoitukset keskeytetty

Aikuisten kuorotoiminta on keskeytetty toistaiseksi AVI:n suositusten mukaisesti. Tiedustelut: Hanna-Leena Keinänen, puh. 044 774 5270 ja **@**

Adressin kansi, jossa kuvattuna Muurlan kirkon alttaritaulu, alttarikaide ja lasimaalaukset ikkunoissa alttarin molemmin puolin

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Monia värssyvaihtoehtoja ja myös tekstittömiä.

Adresseja on saatavilla Muurlan kirkossa (maksu lähetyskynttelikön lippaaseen) ja seurakuntakodissa sekä Salon seurakunnan kirkkoherranvirastossa, Torikatu 6.

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt hankkia itselleen vaikka varastoon.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.