Avoimet työpaikat

Rekisterisihteeri Porin aluekeskusrekisterissä

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän Porin aluekeskusrekisterissä on haettavana REKISTERISIHTEERIN VIRKA.
Rekisterisihteeri on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viranhaltija. Porin aluekeskusrekisterin toiminta tapahtuu isäntäseurakuntayhtymänä toimivan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hallinnoimassa aluekeskusrekisterissä. Rekisterisihteerin virkapaikka on Porin aluekeskusrekisterin Porin toimipaikka, joka sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 9b, 28100 Pori.

Rekisterisihteerin viran kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto sekä käytännön kokemus kirkonkirjojenpidosta. Rekisterisihteeriltä edellytetään jäsenrekisterin tuntemusta ja Kirkkohallituksen KirDi-tutkintoa.

Aluekeskusrekisterin rekisterisihteerin ottaa virkaan yhteinen kirkkoneuvosto. Rekisterisihteerin esimiehenä toimii aluekeskusrekisterin johtaja.

Aluekeskusrekisterin rekisterisihteerin tehtävänä on tehdä Porin aluekeskusrekisterin kirkonkirjojen pitämiseen ja jäsenrekisterin pitämiseen liittyvää työtä, toimia asiantuntijana Porin aluekeskusrekisterin kirkonkirjojen pitämiseen, jäsenrekisterityöhön sekä aluekeskusrekisterin toimintaan liittyvissä asioissa, osallistua sopijaseurakuntien aluerekisterin toimintaan liittyvään yhteistyöhön, osallistua toimialan kehittämistyöhön ja hoitaa muut Porin aluekeskusrekisterin johtajan määräämät tehtävät.

Rekisterisihteeriltä edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta ja halua kehittyä työssään.

Virka on otettava vastaan 1.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virantäytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa (KL 6:17). Virkaan valittavan on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen (KL 6:13). Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Viran palkkaus on KirVESTES 2022 - 2024 LIITE 1:n mukainen vaativuusryhmän 403 palkkaus.

Rekisterisihteerin viran hakuaika on 2.5. - 15.5.2022 klo 15.00 mennessä. Hakemukset osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle KirkkoHR-palvelun kautta. Viran haussa otetaan huomioon vain KirkkoHR -järjestelmässä täytetyt sähköiset hakemukset.

Lisätietoja antaa aluekeskusrekisterinjohtaja Leena Pekola p. 044 7309 602, sposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Hakulomake