Avoimet työpaikat

Kiinteistömestari

Haluatko haastaa itsesi suojeltujen, kirkollisten kiinteistöjen parissa? Kuusitoista kirkkoa tai kappelia sekä muita seurakuntatiloja ja leirikeskuksia odottavat sinua ja osaamistasi. Työskentelisit koko seurakunnan alueella, joten kaupungin keskustan lisäksi tutuiksi tulisivat maalaismaisemat sekä merelliset näkymät Särkisalossa ja Angelniemellä.

Salon seurakunnan kiinteistö- ja hautatoimi huolehtii seurakunnan kiinteistöjen hyvästä kiinteistönhoidosta ja kunnossapidosta sekä hautausmaiden ja piha-alueiden hoidosta. Kiinteistömestari työskentelee kiinteistöpäällikön alaisuudessa ja hänen työparinaan.

Kiinteistömestarina vastaat kiinteistöjen tekniikan ylläpidosta ja kunnossapidosta sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden seurannasta ja kehittämisestä. Toimit kiinteistöjen huoltokirjan pääkäyttäjänä sekä vastaat sen kehittämisestä ja seurannasta huolto- ja kunnossapitotehtävien osalta. Toimit myös kiinteistönhoidon ja kunnossapidon esimiehenä. Lisäksi osallistut tarvittaessa työnjohdollisiin tehtäviin seurakunnan kiinteistöjen korjaus- ja muutosprojekteissa.

Kiinteistömestarin pätevyysvaatimuksena on sähköasentajan tai automaatioasentajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva vastaava koulutus sekä kokemus alalta ja esimiestehtävistä. Tehtävä edellyttää rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta ja vankkaa osaamista kiinteistöjen ylläpidosta sekä MS Office -ohjelmiston käyttöä.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa, järjestelmällisyyttä ja kykyä oman työn organisointiin. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuus ja palvelualttius ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Työssä edellytetään oman auton käyttöä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja hyvät henkilöstöedut. Esimerkiksi lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounasedun sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

Aloitus 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 601.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Kai Fagerström, 044 774 5333 tai kai.fagerstrom@evl.fi.

Hakuaika päättyy 9.10.2022.

Hakulomake

Suntion sijainen Suomusjärvelle ja tarvittaessa työhön kutsuttava sijainen

Suntion tehtäviin kuuluvat kirkollisten toimitusten tukityöt, ulkoalueiden kunnossapito sekä Suomusjärven kirkon ja Kitulan seurakuntakeskuksen siivous.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on suntion koulutus tai vastaava työkokemus. Lisäksi odotamme hakijalta oma-alotteisuutta, vastuuntuntoa, järjestelmällisyyttä ja kykyä oman työn organisointiin. Tehtävän hoitamisessa on eduksi halu ja taito asiakastyöhön suntion kohdatessa ihmisiä sekä elämän iloissa että suruissa.

Tarjoamme vaihtelevan työn sekä esimiehen ja seurakunnan muiden suntioiden tuen työssäsi.

Sijaisuus alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2022. Keskimääräinen viikkotyöaika on 38h 15 min.
Palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen.

Lisäksi haemme tarvittaessa työhön kutsuttavaa sijaista viikonlopuille, juhlapyhille ja pitkille loma-ajoille.
Työntekijän kanssa ei solmita työsuhdetta, vaan hänet kutsutaan tarvittaessa suntion tehtäviin Salon seurakunnan alueella.
Työtunteja kertyy kuukausitasolla vaihtelevasti 15 - 25 h/kk.

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa seurakuntapuutarhuri Markku Johansson puh. 044 774 5285.

Molempien hakuaika päättyy 18.10.2022. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja määraikainen työsuhde täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän Porin aluekeskusrekisterissä

on haettavana

TOIMISTOSIHTEERIN VIRKA

Avoin virkapaikka on aluekeskusrekisterin Porin toimipaikassa.

Hakuilmoitus ja linkki KirkkoHR -järjestelmään:

kirkkoporissa.fi/info- ja asiointi/tyopaikkoja

Hakuaika 19.9.-2.10.2022 klo 15 mennessä.