Avoimia työpaikkoja

Kanttorin virka Salon seurakunnassa

Salon seurakunnassa on avoinna ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka ensisijaisesti Halikon alueella. Seurakuntamme musiikkitiimissä on kymmenen kanttoria, hoivamuusikko ja musiikkikasvattaja. Työskentelemme ensisijaisesti omilla seurakunta-alueillamme, mutta tarvittaessa sijaistamme toisiamme ja teemme paljon yhteistyötä.

Viran pääasiallisiin tehtäviin kuuluu:
- vastuu Halikon alueen jumalanpalvelusten ja muiden tilaisuuksien musiikista
- kirkolliset toimitukset
- kirkkokuoro Halikossa
- Tuomasmessuja erityisesti Halikon alueella, tarvittaessa myös muualla
- Ilon ja valon iltojen bänditoiminta
- hoivakotihartauksia ja pihamusisointeja
- rippileirit ensisijaisesti Kesä-Angelassa
- musiikkikasvatus kaikenikäisten parissa
- jumalanpalveluksia ja toimituksia myös muualla Salossa

Arvostamme hyvää soitto- ja laulutaitoa, innostusta kuorotyöskentelyyn, kykyä toimia bändien kanssa, sovitustaitoa, pedagogista otetta kasvatustyössä, monipuolisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Oma auto on välttämättömyys.

Tarjoamme ison musiikkitiimin tuen ja yhteistyön, monipuolisen työnkuvan, kaupunkielämää, maalaismaisemia ja merellisiä tuulahduksia samassa paketissa, laajan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun, ja uutuutena työsuhdepolkupyörän. Musiikin tekemiseen Salossa on erinomaiset edellytykset: erilaisia urkuja on 14, lisäksi kahdet Hauptwerkit, 11 flyygeliä, kolmisenkymmentä pianoa, cembalo, sekä rytmimusiikissa tarvittavia instrumentteja. Teemme säännöllisesti myös isoja kirkkomusiikkiteoksia. Esihenkilönä on johtava kanttori.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Peruspalkka vaativuuslisineen 3285,82 €.  Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan valitun on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä esitettävä rikosrekisterilain 6§ 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Työt alkavat 1.9.2024.

Hakuaika päättyy 30.6.2024

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen kaisa.suutela-kuisma@evl.fi

Johtava kanttori Kaisa Suutela-Kuisma

kaisa.suutela-kuisma@evl.fi, puh 044 774 5291