Avoimia työpaikkoja

Diakoniatyöntekijä

Salon seurakunnassa, Marttilan ja Kosken alueilla, on avoinna määräaikainen diakonian virka 31.10.2025 saakka.

Viran tehtävä on yleinen alueellinen diakoniatyö. Toimenkuvaan sisältyy perinteistä kotikäyntityötä. Marttilan ja Kosken alueilla asuu paljon vanhuksia, joten tehtävä vaatii oman auton käyttöä. Työhön sisältyy vastaanottotyötä; keskusteluja ja taloudellista avustamista. Kerhot ja leirityö ovat diakonian tehtäviä samoin mahdollinen rippikoulutyö.

Martinkosken alue on liittynyt osaksi Salon seurakuntaa 1.1.2023. Mukavaan diakoniatiimiin kuuluu diakoniajohtaja, toimistosihteeri sekä 15 diakoniatyöntekijää. Lähin työkaverisi on Martinkoskella työskentelevä diakoni, jonka työajasta puolet on diakoniatyötä ja puolet nuorisotyötä. Työ vaatii sekä itsenäistä työotetta että tiimityötätaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen 28.9.2020 päätöksen mukainen tutkinto. Valitun tulee olla evl. kirkon jäsen.

Hakuaika päättyy 3.2. klo 16.

Lisätietoja: Diakoniajohtaja Sirkku Nivala p. 044 774 5297, sirkku.nivala@evl.fi

Hae työpaikkaa

Kiinteistöjen kunnossapidon kausityöntekijä

Haemme Salon seurakuntaan kausityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan kiinteistöjen kunnossapidosta.

Tehtävään kuuluvat kiinteistöjen pienimuotoiset huoltotyöt ja korjaukset sekä kiinteistöissä olevien nurmialueiden hoito. Seurakunnassa tarvittavien kuljetusten hoitamiseksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Työ tapahtuu koko Salon seurakunnan alueella, joten pääset nauttimaan niin meri- kuin maalaismaisemastakin.

Tehtävä on määräaikainen alkaen 17.4.2023 ja päättyen lokakuun lopulla.

Kiinteistöjen kunnossapidon osaamisen lisäksi odotamme hakijalta oma-aloitteisuuta, vastuuntuntoa ja järjestelmällisyyttä.

Tarjoamme monipuolisen työn mukavassa porukassa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella ja viimeinen hakupäivä on 6.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa hautatoimenpäällikkö Markku Johansson, puh. 044 774 5285.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Salon seurakunta hakee määräaikaisia kausityöntekijöitä hautausmaiden ja seurakunnan viheralueiden vihertöihin. Työ on ulkotyötä, jota tehdään säässä kuin säässä.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuulu mm. huolehtia viikoittaisista hautojen- ja hautausmaan yleishoitotehtävistä sekä hoitaa ne yksityiset haudat, jotka on annettu seurakunnalle hoidettaviksi. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hautausmaalla asioivien palvelu ja neuvonta. Salon seurakunnan hautausmaat ovat Halikossa, Kuusjoella, Marttilassa, Koskella, Perttelissä, Kiikalassa, Suomusjärvellä, Kiskossa, Muurlassa, Perniössä, Särkisalossa sekä Salo-Uskelan alueella.

Työt hautausmailla alkavat 17.4.2023 ja päättyvät lokakuun lopulla. Koeaika on kaksi kuukautta.

Toivomme reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen. Koulutus ja aiempi kokemus puutarha-alalta luetaan eduksi.

Tarjoamme hyvät työvarusteet ja -välineet sekä mukavan ilmapiirin, viihtyisän työympäristön kauniissa miljöössä sekä monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella ja haku päättyy 6.2.2023.

Hautausmaiden kesätyöntekijät tai kirkko-opas

Jos kesällä haluat työskennellä kauniissa ympäristössä ulkona tai upeassa kirkossa, tule Salon seurakunnan hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotöihin tai kirkko-oppaaksi.

Hautausmailla työ on kukkien kastelua, lannoittamista ja rikkakasvien sekä kuihtuneiden kukkien poistamista. Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu mm. haravointi, rikkakasvien kitkentä, hiekkakäytävien kunnossapito ja nurmikoiden leikkaus. Salon seurakunnan hautausmaat ovat Halikossa, Kuusjoella, Marttilassa, Koskella, Perttelissä, Kiikalassa, Suomusjärvellä, Kiskossa, Muurlassa, Perniössä, Särkisalossa sekä Salo-Uskelan alueella.
Työt hautausmailla alkavat 5.6.2023 tai sopimuksen mukaan ja kestävät enintään kahdeksan viikkoa.

Haemme myös kirkko-oppaita Perniön ja Halikon kirkkoon. Tehtävänä on esitellä kirkkoa turisteille, joten kielitaito on eduksi tehtävässä. Työ alkaa 7.6.2023.

Molempiin tehtäviin hakijan tulee olla vähintään 16-vuotias. Toivomme reipasta ja positiivista otetta työhön.

Lisätietoja antaa hautatoimenpäällikkö Markku Johansson, puh. 044 774 5285.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella ja viimeinen hakupäivä on 6.2.2023.

Kesätyöntekijöitä leirikeskusten keittiöihin

Tarjolla kesätyöpaikka ihanissa järvi-/merimaisemissa seurakuntamme leirikeskuksissa. Työ sisältää pääasiassa ruuanlaittoa ja leipomista, mutta myös siivousta. Leirikeskuksissa tarjotaan ruokaa viisi kertaa päivässä. Ruuanvalmistuksesta pitää suoriutua itsenäisesti. Tehtävä vaatii oman auton käyttöä, koska leirikeskukset ovat 15- 30km:n päässä Salon keskustasta.

Hakuaika päättyy 3.3.

Lisätietoja: Jaana Koli p. 040 636 1242 , jaana.koli@evl.fi tai Satu Kaukiainen p. 044 774 5282, satu.kaukiainen@evl.fi

Siivoojia leirikeskuksiin

Tarjolla kesätyöpaikka ihanissa järvi-/merimaisemissa seurakuntamme leirikeskuksissa. Työ on siivoustyötä. Tehtävä vaatii oman auton käyttöä, koska leirikeskukset ovat 15-30 km:n päässä Salon keskustasta.

Työ Naarilan leirikeskuksessa 5.6.-20.8. ja Kesä-Angelan leirikeskuksessa ja seurakuntataloissa 5.6.-9.7.

Hakuaika päättyy 3.3.