Siirry suoraan sisältöön.
Salon seurakunnan saavutettavuusseloste

Salon seurakunnan saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.salonseurakunta.fi ja on laadittu/päivitetty 23.09.2020.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Ei saavutettava sisältö

Kuvien tekstivastineet (alt-tekstit)

Osassa kuvista saattaa puuttua tekstivastineet, tai tekstivastine ei kuvaa riittävän hyvin kuvan sisältöä. Puute korjataan mahdollisimman pian. (WCAG 1.1.1)

Teksti kuvassa

Joissain tapahtumien mainoksissa ja kuvissa on tekstiä, mutta teksti ei ole tarjolla saavutettavassa muodossa. Puute korjataan mahdollisimman pian. (WCAG 1.4.5)

Rikkinäiset linkit

Sivullamme saattaa ilmetä rikkinäisiä linkkejä, puute korjataan mahdollisimman pian. (WCAG 2.4.4)

Epäselvästi nimetyt linkit

Sivuillamme on linkkejä, joiden teksti ei kuvaa riittävän hyvin linkin kohdetta. Puute korjataan mahdollisimman pian. (WCAG 2.4.4)

Värikontrasti

Värikontrastin puutteet korjataan mahdollisimman pian. (WCAG 1.4.3, 1.4.11)

Asiakirjat

Kaikki sivuillamme olevat asiakirjat eivät välttämättä ole tällä hetkellä täysin saavutettavia. (WCAG 1.1.1, 1.3.1, 1.3.2)

Videot

Kaikissa videoissamme ei ole tekstitystä tai kuvailutulkkausta. (WCAG 1.2.2, 1.2.5)

Luettavuus

Sivustomme pyrkii täyttämään selkeän kielen tunnusmerkit. Tämä ei kaikilla sivuillamme välttämättä vielä toteudu.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerrothan saavutettavuuspuutteen meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja pyrimme korjaamaan puutteet mahdollisimman pian.

Salon seurakunnan viestintäpalvelut: **@**

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.