Apua ja tukea

Elämässä tulee joskus vastaan ahdingon paikkoja: surua ja sairautta, pulmia parisuhteessa, karikoita lasten kasvatuksessa, yksinolon apeutta, syyllisyyden syövereitä, rahahuolia, työn aiheuttamia paineita. Ahdingossaan ei kuitenkaan tarvitse jaksaa yksin. Kotiseurakunta tarjoaa apua ja tukea vaikeuksien keskelle.

Puhuminen auttaa - Senioripysäkkiryhmä aloittaa syksyllä

Ikääntyminen tuo usein elämään suuria muutoksia liittyen eläkkeelle jäämiseen, puolison kuolemaan, yksinäisyyteen, omaan tai läheisen sairastumiseen, ihmissuhteisiin tai yllättävään kriisitilanteeseen.

Senioripysäkki-ryhmä on HelsinkiMission kehittämä, yli 60-vuotiaille tarkoitettu ammattilaisen ohjaama maksuton terapeuttinen keskusteluryhmä. Ryhmässä voi jakaa omia ajatuksia ja tunteita sekä löytää niille uusia merkityksiä ja näkökulmia. Salossa alkaa 7.9. kaksi ryhmää, joista toinen kokoontuu etänä ja toinen seurakunnan tiloissa. Etäosallistumiseen riittää sähköpostiosoite. Ryhmä kokoontuu 1,5 tunnin ajan kerran viikossa 15 viikon ajan.

Ilmoittautumiset 20.8. mennessä sähköpostilla etäryhmään maija-liisa.ristola-niskala@evl.fi ja lähiryhmään sari.ramo@evl.fi.