Retket ja perheleirit

• ke 15.6. klo 10-17 Lammenjärven leirikeskus, Hyyppäräntie 330
  • pe 17.6. klo 10-17 Reilan leirikeskus, Kuivastontie 351
  • ke 22.6. klo 10-17 Lammenjärven leirikeskus, Hyyppäräntie 330

Ohjelmassa mm. pihapelejä, toiminallinen rastipolku, mahdollisuus saunomiseen uimiseen ja omien eväiden grillaamiseen. Seurakunta tarjoaa kahvia ja mehua. Tervetuloa viettämään leppoisaa kesäistä päivää!

Perheretki Vivamoon ja Hiidenlinnaan

Perheretki toteutetaan yhteistyössä Paraisten ja Kaarinan seurakuntien kanssa lauantaina 28.5. Vivamon raamattukylässä katsotaan Martta ja Maria -näytelmä. Näytelmä esitetään ulkona ja yleisö siirtyy näytelmän aikana esityspaikalta toiselle tietä pitkin. Näytelmän jälkeen ajellaan Somerniemelle Hiidenlinnaan. Sisumetsän seikkailupuistossa löytyy monenmoista koettavaa ja nähtävää.

Retken hinta 30 €/hlö sisältää bussikyydit, Vivamon näytelmän sekä sisäänpääsyn ja keittolounaan Hiidenlinnassa.

Ilmoittaututuminen retkelle alkaa ma 11.4. klo 18. Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoita jokainen lähtijä erikseen.

Hiidenlinna - Hiidenlinna ja Sisumetsän Seikkailupuisto... | Facebook

Kaksi lasta piirtää kuvia T-paitoihin.

Perheretki Pyhälle! -- Retki on täynnä, tiedustele mahdollisia peruutuspaikkoja Vilholta

Tule perheesi kanssa Liedon ja Salon seurakuntien järjestämälle Lapinretkelle 28.7.-3.8.2022. Ohjelmassa yhdessäoloa Kairosmajalla ja päiväretki Pyhätunturin lumoavissa maisemissa.

Hinta 300€ aikuiset ja 150€ alle 16-vuotiailta perheenjäseniltä. Hintaan sisältyy matkat, majoitukset ja ruokailut.

Tiedustelut:
Liedon seurakunta, Suvi Pulkkinen p. 050 598 0725, suvi.pulkkinen@evl.fi