Siirry suoraan sisältöön.
Kiikala

Seurakuntaelämää Kiikalassa

Huolehdithan turvaväleistä, hyvästä käsihygieniasta ja kasvomaskin käytöstä, myös ulkona.

Kirkonmenoja verkossa ja radiossa

Kirkkotilaisuudet on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Hartauksiin ja jumalanpalveluksiin voi osallistua suoratoistona ja tallenteiden välityksellä Salon seurakunnan YouTube-kanavalla.

Sunnuntaisin jumalanpalveluksen Halikon tai Uskelan kirkosta voi myös kuunnella radiosta taajuudelta 102,9 MHz. Tähänkään jumalanpalvelukseen ei voi osallistua paikan päällä.

Katso tiedot jumalanpalveluksista

Hartauspolku kirkon ympäristössä

Loppiaisajasta Laskiaiseen

Voit hiljentyä itseksesi kirkkovuoden aiheiden äärellä.

Perhekerhot alkavat rajoitetusti

Perhekerhoissa noudatetaan korkeintaan 10 hengen osallistujamäärää viranomaisohjeistusten mukaisesti. Varmistathan paikkasi ilmoittautumalla etukäteen tekstiviestillä kerhopisteen puhelinnumeroon. Perhekerhoissa aikuiset käyttävät kasvomaskeja.
Tiedot kerhoista ja puhelinnumerot

Rajoitukset toiminnassa

Seurakunnan kokoava toiminta ja aikuisten pienryhmätoiminta on keskeytetty. Kirkkokuoron harjoitukset ovat tauolla.

Onnela

Olohuone ja kahvila seurakuntatalossa on toistaiseksi suljettuna.

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Adresseja on saatavilla kirkossa, seurakuntatalon eteisen "kaappikaupassa", kirkkoherranvirastossa (Torikatu 6, Salo) ja Kiikalan omatoimikirjastossa. Varaa tasaraha!

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt hankkia itselleen vaikka varastoon.

kirkkovuoden ajankohdan kuvia ja teksti hartauspolku kirkon ympäristössä loppiaisajasta laskiaiseen

Hartauspolku Kiikalan kirkon ympäristössä

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.