Kiikalan alue

Testamenttirahasto lapsiperheiden ja yksinhuoltajien tukemiseksi Kiikalan alueella

Salon seurakunnan diakoniatyö on saanut lahjoituksen Matti Sirenin testamentista. Testamenttirahastosta myönnetään avustuksia Kiikalan alueella asuville lapsiperheille ja yksinhuoltajille diakonisin perustein. Avustusta voi hakea lapsen tai nuoren harrastustoiminnan, koulunkäynnin, opiskelun ja/tai vaatetuksen kuluihin sekä yksinhuoltajille vanhemmuuden tukemiseen. Avustuksiin on jatkuva haku.

Yhteydenotot diakoniajohtaja Sirkku Nivalalle p. 044 774 5297 tai sirkku.nivala@evl.fi

Uusi lauluryhmä KiVeT (Kiikalan VeisuTiimi)
Keskiviikkoisin klo 17-18.15

Kiikalan seurakuntatalossa 15.9. alkaen kokoontuu kaikille avoin yhteislauluryhmä.
Kanttori Maria Sirén laulattaa ääniharjoituksia ja seuraavan Kiikalassa olevan jumalanpalveluksen virsiä, sekä ajankohtaan sopivia lauluja.
Tule huoltamaan ääntäsi ja laulamaan yhdessä!

Olohuone ja kahvila Onnela

Vapaaehtoisten pitämä kahvila avoinna maanantaisin klo 12–15 Kiikalan seurakuntatalossa.  Kahvittelua, arpoja ja hyvää seuraa!
Kahvilan tuotto diakoniatyölle.

Seurakunnan toiminnan löydät yhteisiltä sivuilta:

Tule mukaan toimintaan!

Ota yhteyttä: