Siirry suoraan sisältöön.
Kiikala

Seurakuntaelämää Kiikalassa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Jumalanpalveluksia Kiikalan kirkossa

• 11.10. Messu klo 10.

Syyslaulajaiset -Drive in

Ke 30.9. klo 18 Kiikalan seurakuntatalon parkkipaikalla kajahtavat Syksyiset laulut. Kanttori Maria Sirén laulaa ja laulattaa ulko-ovelta. Tervetuloa laulamaan mukana joko autostasi tai ulkona.

Muuta toimintaa

Kirkkokuoron harjoitukset

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17-19 Kiikalan seurakuntatalossa. Toiminta käynnistyy lokakuussa.

Tiedustelut: kanttori Maria Sirén, puh. 044 774 5300, **@**

Tiistaisin klo 9–11 seurakuntatalossa, Kirkkotie 4.

Raamattupiiri

To 8.10. klo 13 seurakuntatalossa, mukana pastori Elina Joutsiniemi.

Rukouspiiri

Ti 6.10. klo 18.30 Koivusilla, Reväntie 181, Rekijoki.

Seurakuntapiiri

To 8.10. klo 10.30 seurakuntatalossa.

Onnela

Olohuone ja kahvila avoinna 5.10. alkaen maanantaisin klo 12–15 Kiikalan seurakuntatalossa. Vapaaehtoisten pitämä kahvila, jossa tarjolla kahvia, leivonnaisia ja hyvää seuraa. Tuotto diakoniatyölle.

Auringonkukkia maljakossa korin päällä ulkona kukkakedolla
ilmoituskuva, jossa teksti Tule laulamaan yhdessä syksyn lauluja Kiikalan seurakuntatalon parkkipaikalla ke 30.9. kello 18. Maria-kanttori laulaa ja laulattaa ulko-ovella. Voit yhtyä lauluihin omassa autossasi tai tulla ulos penkille istumaan.

Drive in -Syyslaulajaiset

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.