Kahdet kädet

Diakonia auttaa

Elämässä tulee joskus vastaan ahdingon paikkoja: surua ja sairautta, pulmia parisuhteessa, karikoita lasten kasvatuksessa, yksinolon apeutta, syyllisyyden syövereitä, rahahuolia, työttömyyden ja työn paineita.

Ahdingossa ei tarvitse jaksaa yksin. Kotiseurakunta työntekijöineen ja vapaaehtoisineen tarjoaa apua ja tukea vaikeuksien keskelle.

Diakonia pyrkii auttamaan siellä, missä hätä on suurinta eivätkä yhteiskunnan auttamisväylät avaudu. Työ perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja Jumalan armoon kaikkia kohtaan. Jokaisen ihmisen tasa-arvoinen kohtelu on itsestäänselvyys, olipa avun tarvitsija seurakunnan jäsen tai ei.

Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia sosiaali- tai terveysalan ammattilaisia. Diakoniatyön taloudellinen neuvonta ja keskusteluapu on maksutonta.

Diakonian ajanvaraus

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Vaateapu

Leipää ja kasvomaskeja

Salotto on suljettuna toistaiseksi.

Saloton eteisessä jaetaan leipää ja kasvomaskeja ti-pe klo 10-14. Osoite on Kirkkokatu 5, keskimmäinen ovi.

Diakoniatalo ulkoapäin
Salon Diakoniatalo, Kirkkokatu 5