Testamenttirahasto lapsiperheiden ja yksinhuoltajien tukemiseksi Kiikalan alueella

Salon seurakunnan diakoniatyö on saanut lahjoituksen Matti Sirenin testamentista. Testamenttirahastosta myönnetään avustuksia Kiikalan alueella asuville lapsiperheille ja yksinhuoltajille diakonisin perustein. Avustusta voi hakea lapsen tai nuoren harrastustoiminnan, koulunkäynnin, opiskelun ja/tai vaatetuksen kuluihin sekä yksinhuoltajille vanhemmuuden tukemiseen. Avustuksiin on jatkuva haku. Yhteydenotot diakoniajohtaja Sirkku Nivalalle puh 044-7745297 tai sirkku.nivala@evl.fi  

Kokemuksia

”Avustus toi paljon helpotusta siihen, ettei tarvinnut murehtia esimerkiksi lasten vaateostoksia itse, kun ei olisi ollut hirveästi siihen varaa. Se toi helpotutusta stressiin jo valmiiksi stressaavassa tilanteessa. Ei siinä häviä mitään, jos hakee avustusta.”

”Avustus muutti aika paljon siinä mielessä, että pystyi tekemään sellaisia hankintoja, mitä oli miettinyt pidemmän aikaa. Kannattaa ehdottomasti hakea!”

”Avustuksesta on ollut hyötyä, koska se on ollut riittävän iso. Avustuksen kohteen on saanut itse määritellä, ja siksi se on osunut hyvin kohdalleen. Avustus on tuonut paljon toivoa. Hakemisessa kannattaa olla rohkea. Siinä on mahdollisuus miettiä tarpeita - ja jopa unelmia - joita lapsilla voi olla. Niitä ei muuten tiukassa taloudellisessa tilanteessa pysty ajattelemaan.”

Lapsiperhe kävelyllä syksyisellä kadulla