Diskantti

Nuorisokuoro Diskantti on sekakuoro, jonka laulajat ovat noin 13–25-vuotiaita. Diskantti toteuttaa vuosittain isoja musiikillisia draamaproduktioita, laulaa tuomasmessuissa ja pitää konsertteja. Säestyksistä vastaa yleensä bändi.

Ohjelmistossa on gospelmusiikkia Suomesta ja maailmalta, uutta ja vanhaa, kevyttä ja vähemmän kevyttä, säestettynä ja ilman. Usein lauletaan espanjalaista ja afrikkalaista musiikkia tanssin kera.

Diskantti käy parin vuoden välein esiintymismatkalla jossain päin Eurooppaa. Kuoro on kiertänyt Unkarissa, Virossa, Romaniassa ja Itävallassa, sekä Saksassa ja Espanjassa jo pariinkin kertaan. Seuraavaksi on tarkoitus suunnata jälleen Unkariin.

Harjoitukset torstaisin klo 17.30–19 Salon seurakuntatalon salissa, Kirkkokatu 6. Alkaa 9.9.

Tiedustelut:

Kuoron johtaja Kaisa Suutela-Kuisma