Risti roikkuu kuusen oksalla, ristin keskellä sydän

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on seurakuntalaisten yhteinen juhla, johon kokoonnutaan sunnuntaisin, kirkkovuoden pyhinä sekä joskus myös arkena. Koronarajoitusten vuoksi emme voi vielä kokoontua yhteen. Jumalanpalveluksiin voi osallistua verkossa ja radiossa. Kirkkoihin voi tulla hiljentymään ja ehtoolliselle.

Kirkonmenot verkossa ja radiossa

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 striimattuna seurakunnan YouTube-kanavalla ja Järviradion taajuudella 102,9 MHz.
Salon Seurakunta - YouTube

Kirkot avoinna hiljentymistä varten

Poikkea kirkkoon, istu alas, katsele ympärillesi, hengähdä hetki, kuuntele musiikkia, käy ehtoollisella, kohtaa pyhä tai tule muuten vaan. Paikalla seurakunnan työntekijöitä; suntio, pappi, kanttori tai diakoni. Pidetään turvavälit ja tavataan toisiamme rajoitusten puitteissa, yksin ei tarvitse jaksaa. Kirkkojen aukiolon löydät tapahtumaluettelosta tältä sivulta tai tapahtumakalenterista.

Pienryhmät ja piirit

Raamattuun ja uskoon syvennytään viikoittain erilaisissa pienryhmissä ja piireissä. Seurakunnassamme järjestetään myös Usko arjessa -iltoja ja retriittejä. Koronarajoitusten vuoksi kokoontumiset ovat vielä tauolla.