Tule mukaan musisoimaan!

Jumalanpalvelukset ja muut tapahtumat eivät olisi mitään ilman vapaaehtoisten panosta. Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista musiikkitoimintaa, jotka tähtäävät näiden tapahtumien rikastuttamiseen. Tule mukaan, jos sinulla on vähänkin laulunlahjoja tai soittotaitoa – ja joskus pelkkä innostuskin riittää, sillä tekemällä oppii. Valikosta löydät ryhmiä eri ikäisille.

Haluaisitko tarjota musiikillista osaamistasi seurakunnan käyttöön, mutta et halua sitoutua säännölliseen toimintaan? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.         

                                                              

LAULUNARVOISET-RYHMÄ SALOON JA HALIKKOON

Tule mukaan hoivamuusikon vetämään hoivamusiikkiryhmään!  Ryhmä on tarkoitettu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vapaaehtoisina hoivamuusikon rinnalla hoivalaitosten musiikkituokioissa. 

Ryhmässä tutustutaan hoivamuusikon työkalupakkiin laulaen, soittaen, musiikkia kuunnellen ja erilaisia helppoja musiikkiharjoituksia ryhmässä kokeillen. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä hoivamuusikon käyttämää peruslaulustoa, mutta ryhmän ensisijainen tarkoitus ei ole esiintyä laitoksissa, vaan osallistuttaa asukkaat yhteiseen musiikkihetkeen laulujen ja toiminnan avulla.  

Laulunarvoiset-ryhmään voi osallistua, vaikka ei olisi kokenut laulaja ja aktiivinen musiikin harrastaja, mutta musiikkitaustasta toki on hyötyä ja iloa. Voit tulla myös ryhmään mukaan, jos koet olevasi vain itse laulunarvoinen, etkä halua lähteä mukaan hoivakotikierroksille. 

Ryhmä kokoontuu kahden viikon välein, vuoroin Salossa ja Halikossa. Ennakkoilmoittautuminen ryhmään on toivottavaa  terhi.lehtovaara@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  

Kevään 2023 aikataulu:  

Ti 28.2. klo 10.30 -12 Salon srk-talon pikkusali 
Ti  7.3. klo 10.30-12 Halikon srk-talo 
Ti 28.3. klo 10.30-12 Salon srk-talon pikkusali 
Ti 11.4. klo 10.30-12 Halikon srk-talo 
Ti 25.4. klo 10.30-12  Salon srk-talon pikkusali 
Ti 9.5. klo 10.30 - 12 Halikon srk-talo 

 

Tule mukaan musisoimaan!

Valitse yksi tai useampi alue, missä haluaisit toimia