Tule mukaan musisoimaan!

Jumalanpalvelukset ja muut tapahtumat eivät olisi mitään ilman vapaaehtoisten panosta. Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista musiikkitoimintaa, jotka tähtäävät näiden tapahtumien rikastuttamiseen. Tule mukaan, jos sinulla on vähänkin laulunlahjoja tai soittotaitoa – ja joskus pelkkä innostuskin riittää, sillä tekemällä oppii. Valikosta löydät ryhmiä eri ikäisille.

Haluaisitko tarjota musiikillista osaamistasi seurakunnan käyttöön, mutta et halua sitoutua säännölliseen toimintaan? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.         

                                                              

LAULUNARVOISET-RYHMÄ 

Tule mukaan hoivamuusikon vetämään hoivamusiikkiryhmään! 

Ryhmä on tarkoitettu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan myös vapaaehtoisina hoivamuusikon rinnalla hoivalaitosten musiikkituokioissa. 

Ryhmässä tutustutaan hoivamuusikon työkalupakkiin laulaen, soittaen, musiikkia kuunnellen ja erilaisia helppoja musiikkiharjoituksia ryhmässä kokeillen. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä hoivamuusikon käyttämää peruslaulustoa, mutta ryhmän ensisijainen tavoite ei ole esiintyä laitoksissa, vaan toimia musiikillisina  innostajina ja kannustajina kohtaamisissa hoivakotien asukkaiden kanssa ja osallistaa heitä yhteiseen musiikkihetkeen laulujen ja toiminnan avulla.  

Laulunarvoiset-ryhmään voi osallistua, vaikka ei olisi kokenut laulaja ja aktiivinen musiikin harrastaja, mutta musiikkitaustasta toki on hyötyä ja iloa. Voit tulla myös ryhmään mukaan, jos koet olevasi vain itse laulun arvoinen, etkä halua lähteä mukaan hoivakotikierroksille. 

Vuonna 2023 laulunarvoiset ovat osallistuneet Salon seurakunnan järjestämiin hoivakotien virkistyspäivien ja jouluvierailujen toteutukseen hoivamuusikon ja diakoniatyöntekijöiden rinnalla.

Kevään 2024 aikataulut:

- KESKUSTA: seuraavina tiistaina  klo 11-12.30 Salon seurakuntatalolla (Kirkkokatu 6) Sataman musatilassa 2.krs (entinen Pikkusali)

13.2., 5.3., 26.3., 16.4. ja 30.4.

- HALIKKO: seuraavina tiistaina klo 10.30-11.30 Tammilehdon salissa (Hornintie 7). Huom! avoin myös muualla asuville. 

27.2., 19.3., 9.4 ja 4.6.

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen  terhi.lehtovaara@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  tai 040 - 35 48 419