Kisko

Seurakuntaelämää Kiskossa

Tervetuloa kirkkoon!

Su 1.10. Mikkelinpäivän muskarikirkkohetki klo 10.
Mukana Kiskon lapsikuoro Crescendo, päiväkerhon väkeä, sekä huilisti Taru Koskinen. Soitamme, laulamme, liikumme, loruilemme, hiljennymme, rukoilemme...aivan kuin oikeassa kirkkomuskarissa.

Kirkkohetken jälkeen kirkkomehut ja keksit.

Muuta toimintaa

• Eläkeläisten iltapäiväkerho ti 26.9. klo 13 seurakuntatalossa.
  • Valopilkkuilta ti 26.9. klo 18 "Sanaa ja sumppia" eli keskustelua Raamatusta ja ajankohtaisista aiheista kahvikupposen äärellä. Hengellisiä lauluja ja virsiä.

Sadonkorjuujuhla la 7.10.

Sadonkorjuujuhla alkaa kiitoshetkellä Kiskon kirkossa klo 13. Sen jälkeen on seurakuntatalossa katettuna runsas sadonkorjuulounas.

Lounaan raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta Kiskosta ja muualta Salosta, ja huomattava osa niistä saadaan lahjoituksina. Ruoka valmistuu suurelta osin vapaaehtoisvoimin.

Lounaan hinta 15 €, kouluikäiset (7-16-v.) 7 € ja alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Tuotosta puolet ohjataan lähetystyöhön ja puolet diakoniatyöhön. Lounaalle voi tehdä ennakkovarauksen ma 2.10. mennessä Niina Jyllilälle puhelimitse 041 442 4747 tai sähköpostitse **@**

Ruokailun ohessa voi tehdä ostoksia. Tarjolla on mm. talkoilla leivottuja leipiä ja Kiskon käsityökerhon aikaansaannoksia. Jos lounaspöydän ruokia jää, niitä pakataan rasioihin ja myydään kotiin vietäväksi. Tapahtumasta saa lisätietoja Niina Jyllilältä. Häneltä voi myös tiedustella myyntipaikkaa, jos haluaa tuoda tarjolle omia tuotteitaan.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Valopilkku