Kisko

Seurakuntaelämää Kiskossa

Tervetuloa kirkkoon!

Seuraava jumalanpalvelus su 26.11. klo 10.

"On kaunis synnyinmaamme,
maat, metsät, järvet sen"

Ke 22.11. Suomi 100 -seurakuntailta seurakuntatalossa klo 18. Martti Santakarin valokuvia Suomen luonnosta maisemineen ja yksityiskohtineen. Runoja ja tekstejä Suomen luontoon liittyen: Raija Laine ja Ulla Virtaperko. Yhteislauluina maakuntalauluja ja muita isänmaallishenkisiä lauluja. Mukana myös lauluryhmä Hanna-Leena-Martti-Niina. Kahvitarjoilu ennen tilaisuuden alkua, kahviraha lähetystyölle. - Martti Santakarin valokuvia nähtävillä myös täällä.

Muuta toimintaa

• Eläkeläisten iltapäiväkerho ti 21.11. klo 13 Kiskon seurakuntatalossa, aiheena Kirkon Ulkomaanapu.
  • Valopilkkuilta ti 21.11. klo 18 Toijan kerhotilassa, Kuusitie 8.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Seurakuntailta "On kaunis synnyinmaamme, maat, metsät, järvet sen" ke 22.11. Kiskon seurakuntatalossa. - Martti Santakarin valokuvia nähtävillä myös täällä.

Valopilkku

Kerhotila Toijassa os. Kuusitie 8