Kisko

Seurakuntaelämää Kiskossa

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Jumalanpalvelukset Kiskon kirkossa

• 27.9. Messu klo 10; Pirkko Koivunen, Hanna-Leena Keinänen.
  • 11.10. Messu klo 10 sadonkorjuuajan merkeissä. Kiskon Maatalousnaisten järjestämät kirkkokahvit messun jälkeen joko kirkossa tai hyvällä säällä pihamaalla.
  • 18.10. Jumalanpalvelus klo 10 (myös striimattuna).

Bach to You - Bachia sinulle

Su 20.9. klo 18 Kiskon kirkossa: Jouni Somero, piano.
Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.

Konsertissa myynnissä mm. Jouni Someron viimeisin levy
"Bach to You" 20 € hintaan.

Lisää konsertista täällä!

Pop up -kuoro

Haluaisitko laulaa kuorossa, mutta syystä tai toisesta et voi sitoutua säännöllisiin harjoituksiin? Kykenetkö laulamaan äänissä ja opettelemaan stemmoja itsenäisesti joko äänitteen avulla tai ilman? Jos vastasit kaikkiin kyllä, paikkasi on Pop up -kuorossa!

Harjoitukset la 3.10. ja 10.10. klo 16–17.30 Kiskon seurakuntatalossa, esiintyminen su 11.10. klo 10 Kiskon kirkon messussa, joka striimataan suorana YouTubeen.

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä 27.9. mennessä kanttori Lauriina Hurtigille p. 044 774 5346, **@**.

Kirjallisuusilta

Keväällä koronan takia peruuntunut tilaisuus järjestetään:

Ke 4.11. klo 18 Kiskon seurakuntatalossa, Uudenmaantie 3

Aiheena emerituspiispa Eero Huovisen uusin teos Äitiä ikävä (WSOY 2020). Eila Mamia lukee tekstinäytteitä kirjasta, illassa mukana myös Salon lukion äidinkielen lehtori Annikka Viitaniemi ja aluekappalainen Martti Santakari.

Valopilkkuillat

Joka toinen maanantai klo 18 Valopilkussa, Kuusitie 8, Toija. Sanaa ja sumppia, virsiä ja hengellisiä lauluja sekä ajankohtaisia aiheita kirkkovuoden mukaan.

* 21.9. Rauniot kertovat Itä-Aasian työstä.
* 5.10.

Kuoroharjoitukset

Kirkkokuoro
Syyskauden aloitus on siirtynyt koronatilanteen vuoksi. Aloituksesta ilmoitetaan myöhemmin.

Lapsikuoro Crescendo
Tiistaisin klo 15-16 Valopilkussa, Kuusitie 8. Alkaa viikolla 37.

Kuoroja johtaa Hanna-Leena Keinänen, puh. 044 774 5270,

Eläkeläisten iltapäiväkerho

Ti 6.10. klo 13 seurakuntatalossa. Tervetuloa mukaan!

Tunnin aamulenkki

Pe 16.10. klo 9 lähtö Valopilkun kerhohuoneelta. Kuljetaan rauhallista vauhtia. Pientä sadetta ei pelätä, varustaudutaan sään mukaisesti!

Kiskon hautausmaan haravointitalkoot

Ti 20.10. klo 9. Talkoolaisille tarjolla grillimakkaraa ja kahvit.

Kiskon kirkko kesällä ulkoapäin

Messu Kiskon kirkossa seuraavan kerran su 27.9. klo 10.

Jouni Somero, piano, soittaa Bachia Kiskon kirkossa su 20.9. klo 18. Konsertista lisää täällä!

Äitiä ikävä -kirjan kansi, kuvassa Eero Huovisen vanhemmat Roomassa

Kirjallisuusillassa 4.11. Kiskon seurakuntatalossa käsitellään Eero Huovisen kirjaa "Äitiä ikävä".

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.