Kisko

Seurakuntaelämää Kiskossa

Tervetuloa kirkkoon!

Seuraavan kerran jumalanpalvelus Kiskon kirkossa su 24.11. klo 10.

Valopilkkuilta

Ma 18.11. klo 18 Valopilkussa. Sanaa ja sumppia. Keskustelua raamatusta ja ajankohtaisista aiheista kahvikupposen ääressä. Välissä virsiä ja hengellisiä lauluja.

Käsityökerho

Ti 19.11. klo 13 Valopilkussa:

Käsitöistä tuleva tuotto ohjataan Suomen Lähetysseuran kautta Lasten Pankille

Gospellattarit

Ti 19.11. klo 18 Kiskon seurakuntatalossa.
Matalan kynnyksen tanssitreeni naisille. Hinta 5 €/kerta, 3 €/kerta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät

Tuotto hyväntekeväisyyteen.

Gospel-lattarit™ on kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Gospel-lattareissa ei ole kyse pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä.

Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta liikunnasta, tanssista tai kristinuskosta. Mukaan vesipullo ja tanssiliikuntaan sopivat vaatteet.

Lisätietoja antavat Taina Lindholm 044 774 5385 ja
Niina Jyllilä 041 442 4747.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Adresseja à 5 €

Lue lisää tapahtumakalenterista.

Gospellattarit

Ti 19.11. klo 18 Kiskon seurakuntatalossa. Matalan kynnyksen tanssitreeni naisille.
Hinta 5 €.