Raamattu-, rukous- ja keskustelupiirit

Maanantai

• Naisten raamattupiiri klo 18.30 Salo-Uskelan seurakuntatalon pikkusalissa.
  • Keskustelu- ja rukouspiiri klo 18.30 Muurlan seurakuntakodissa.

Tiistai

• Rukouspiiri parittomilla viikoilla klo 19 Koivusilla, Reväntie 181, Rekijoki.

Keskiviikko

• Raamattupiiri parittomilla viikoilla klo 13 Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.

Torstai

• Raamattupiiri parillisten viikkojen torstaisin klo 14 Kiikalan seurakuntatalossa.
  • Raamattu- ja rukouspiiri klo 18 Halikon seurakuntatalossa.
  • Toivoa naisille -piiri kuukauden 1. torstai klo 15-16.30  Marras- ja joulukuussa tavataan WhatsApp-ryhmässä. Piirissä rukoillaan kuukausittain julkaistavan rukouskalenterin aiheiden puolesta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tiedustelut: Marjut Peltoniemi-Hannila p. 040 847 1998.
  • Raamattupiiri etänä Teamsissa torstaisin klo 18. Piirissä tutkitaan Matteuksen evankeliumia. Uudet tulijat ilmoittautuvat sähköpostilla: pekka.airaksinen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jeesus-illat

Ke 3.11. klo 18 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7.

Sanan ja rukouksen ilta

Su 14.11. klo 18 Perniön kirkossa, Lupajantie 6.