Tuomasmessu-teksti

Tuomasmessut ovat matalan kynnyksen toimintaa niin osallistujille kuin toimijoillekin. Jokainen on tervetullut juuri omana itsenään ja omassa elämäntilanteessaan.

Voit tulla tekemään, lepäämään, ihmettelemään, kyselemään... Pyhä Henki koskettaa jokaista kunkin tarvitsemalla tavalla.

Messu on saanut nimensä opetuslapsi Tuomaalta. Tuomas epäili toisten vakuuttelut ylösnouseen Jeesuksen kohtaamisesta. Hän uskalsi jopa sanoa sen ääneen.

Vapaaehtoiseksi tuomasmessutoimintaan?

Vapaaehtoisia kaivataan edelleen lisää toteuttamaan tuomasmessuja. Voit liittyä sähköpostilistalle, jonka kautta lähetetään infoa vapaaehtoisasioissa. Antamalla yhteystietosi listalle, et vielä sitoudu mihinkään tehtävään. Kaikkiin tehtäviin saat opastuksen tarvitsemallasi tavalla. Ennen messuja kaikki harjoittelevat myös yhdessä. Kaikki tiedossa olevat vapaaehtoiset ovat saaneet itselleen enemmän, kuin mitä heittäytyminen on heiltä vaatinut. 

Ole rohkea, älä pelkää, jätä pois vääränlainen vaatimattomuus ja heikko usko omiin kykyihisi. Tuomasmessu on aina tekijöidensä näköinen. Meillä on lupa olla ei-niin-täydellisiä. Olet lämpimästi tervetullut yksin tai läheistesi kanssa Herran iloon. 

 

 

Tuomastreffeillä Halikon kirkossa.
Tuomastreffeillä Halikon kirkossa.