Nuottikansioita auki

Kuoroja aikuisille

Aikuisten kuoroja on joka puolella seurakuntaa. Suurin osa on sekakuoroja, jotka palvelevat jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Välillä kuorot esiintyvät myös yhdessä suurkuorona. Ohjelmistossa on sekä perinteistä kirkkomusiikkia että uudempaa gospelia, mutta välillä poiketaan myös maallisemmille poluille. Pääsyvaatimuksena kuoroon on innokas asenne kuorolauluun ja mielellään myös jonkin verran laulutaitoa. Kuoroissa käytetään aikaa oikean laulutekniikan oppimiseen ja kannattaakin ajatella, että laulaessa oppii!

Säännöllisesti toimiva kuoro vaatii sitoutumista, mutta kiireisemmille lauluintoisille on aina välillä tarjolla kolmen kerran kuoroja, joissa sitoudutaan vain pariin harjoitukseen ja yhteen keikkaan. Näistä ilmoitetaan seurakunnan internet-sivuilla, seurakunnan some-kanavilla sekä lehdessä. Lisäksi Kiikalassa toimiva KiVeT-ryhmä on kaikille avoin, eikä vaadi situotumista.

Andante
Andante on aikuisten sekakuoro, jonka toimintaan voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet. Kuoron ohjelmisto on laaja sisältäen niin perinteistä kirkkomusiikkia kuin myös uudempaa ja raikkaampaa ohjelmistoa.
Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18-19.30 Halikon seurakuntatalon yläsalissa, Vaskiontie 31. Samaan aikaan on lastenhoito järjestettynä alasalissa. Ilmoitathan lastenhoidon tarpeesta Lauriinalle.
Harjoitukset alkavat 6.9. Myös uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!
Tiedustelut: Kuoron johtaja Lauriina Hurtig, puh. 044 774 5346, lauriina.hurtig@evl.fi.

Kamarikuoro Vox Saloensis
Projekteittain toimiva kamarikuoro isojen kirkkomusiikkiteosten esittämiseen.

Kiikalan kirkkokuoro 100 vuotta

Kirkkokuoro piti kahvikonsertin Kiikalan seurakuntatalolla 25.9.2022 juhlistaen sataa toimintavuottaan.
Tilaisuus oli samalla yhdistyksen jäähyväiskonsertti.
Kiitos kaikille kuorossa vuosien aikana laulaneille ja sitä johtaneille ihmisille.
Ja suuri kiitos läsnä olleelle konserttiyleisölle. Yhdessä teimme tilaisuudesta juhlan.
Laulut jatkuvat Kiikalassa periodimuotoisesti kuorona,
sekä kaikille avoimessa säännöllisesti kokoontuvassa yhteislauluryhmässä, eli Kiikalan VeisuTiimissä.

Kiikalan VeisuTiimi -KiVeT
Kaikille avoin yhteislauluryhmä kokoontuu loka-marraskuun ajan
Kiikalan seurakuntatalolla torstaisin klo 17-18.15.
Maria Sirén laulattaa ääniharjoituksia ja ajankohtaisia lauluja ja virsiä.

Kiikalan Joulukuoro 2022
Joulukuussa kolmena torstaina klo 17 Kiikalan seurakuntatalolla
harjoitellaan joululauluja joulun tilaisuuksia silmällä pitäen
Maria Sirénin johdolla.

Kuusjoen kirkkokuoro
keskiviikkoisin klo 17-18 seurakuntatalossa, Ylikulmantie 235.
Harjoitukset alkavat 14.9.
Tiedustelut: Kuoron johtaja Kirsi Laakkonen

Muurlan kirkkokuoro
maanantaisin klo 16.30-18 Muurlan seurakuntakodissa,
Uotilantie 1. Harjoitukset alkavat 29.8.
Tiedustelut: kuoron johtaja Hanna-Leena Suominen
pu. 044 774 5270, hanna-leena.suominen@evl.fi

Perniön Laulukuoro
keskiviikkoisin klo 18–20 seurakuntatalossa, Lupajantie 9.
Harjoitukset alkavat 14.9.
Tiedustelut: kuoron johtaja Vesa-Matti Tastula
puh. 044 735 8626, vesa-matti.tastula@evl.fi

Perttelin kirkkokuoro
torstaisin klo 18–19.30 seurakuntatalossa, Mikolantie 5.
Harjoitukset alkavat 15.9.
Tiedustelut: kuoron johtaja Kirsi Laakkonen

Perttelin iltapäiväkuoro
keskiviikkoisin klo 14–15 Perttelin seurakuntatalossa,
Mikolantie 5. Harjoitukset alkavat 14.9.
Tiedustelut: Kuoron johtaja Kirsi Laakkonen

Salo-Uskelan GospelSalo
Torstaisin klo 19–20.30 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7.
Kuoro aikuisille, jotka pitävät monenlaisesta kevyestä hengellisestä musiikista bändin kera ja ilman, suomeksi ja englanniksi.
Kesällä 2023 suunnataan esiintymismatkalle Etelä-Saksaan. Nyt on siis hyvä hetki tulla mukaan! Sovi kuoronjohtajan kanssa etukäteen koelaulusta. Harjoitukset alkavat 15.9.
Tiedustelut: Kuoron johtaja Kaisa Suutela-Kuisma
puh. 044 774 5291, kaisa.suutela-kuisma@evl.fi

Suomusjärven kirkkokuoro
Syyskuussa torstaisin ja lokakuusta eteenpäin keskiviikkoisin klo 18-20 Kitulan seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 7.
Tiedustelut: kuoron johtaja Maria Sirén
puh. 044 774 5300, maria.siren@evl.fi

Veteraanilaulajat
Maanantaisin klo 16–17 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7.
Mieskuoro laulaa isänmaallisia, hengellisiä ja sota-ajasta kertovia lauluja.
Tiedustelut: Kuoron johtaja Sanna Räisänen
puh. 041 437 2618.