Himoksen retki nuorille ja perheille

Lasketteluretki Himokselle lauantaina 4.2. (alle 15 vuotiaat vain aikuisen kanssa). Lähtö Halikon kirkon parkkipaikka la klo 8 ja paluu samaan paikkaan n. klo 22.30. Retken hinta 30€, kerätään bussissa, hintaan sisältyy lounas ja matkat (ei hissilippuja).
Retkikirje ja osallistujakortti lähetetään sähköpostitse muutamaa päivää ennen retkeä.
Lisätiedot Kai Ruha p. 044 774 5337.
Ilmoittautumiset viimeistään 29.1.,
ilmoittatumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perheiden pyhä Talvilystin merkeissä su 5.2.

Messu Halikon kirkossa klo 10, sen jälkeen keittolounas seurakuntatalon yläsalissa. Lounaan hinta 5€/aikuinen, 3 €/4-12 v, alle 4-v ilmaiseksi. Max 10€/perhe. Yläkerrasta Fredrikan kahvilasta voit ostaa kahvia, teetä, mehua ja herkkuja jälkiruuaksi. Lounaalle ennakkoilmoittautuminen nettisivujen kautta viim. 31.1.

Alakerrassa talvitaidepaja, lasten myyjäiset ja lukukoira Likka tavattavissa. Voit valita kirjan ja lukea sitä Likalle 15 min. ajan. Likka tykkää myös rapsutuksista.

Tapahtuman tuotto Yhteisvastuu-keräykselle.

Lounaalle pääset ilmoittautumaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Perheiden elokuvailta elokuvateatteri Lumossa 13.3.

Aikuisille elokuva Bonusperhe, kouluikäisille Risto Räppääjä ja villi kone. Alle kouluikäisille lastenhoitoa seurakuntatalon päiväkerhotiloissa. Liput 7€/henkilö, seurakunta tarjoaa popparit. Lastenhoidossa tarjolla pientä iltapalaa.
Ilmoittautumiset sekä elokuviin, että lastenhoitoon viimeistään 9.3. Ilmoittautuminen alkaa 13.2.
Lisätietoja Anne-Maarit Pesola p. 044 774 5341, anne-maarit.pesola@evl.fi.

Ilmoittatumaan pääset tästä.

Perheiden Pyhä su 19.3.

Messu Halikon kirkossa klo10. Messun jälkeen maksuton lounas ja leipäsunnununtain taidepaja Halikon seurakuntatalolla.
Lounalle ilmoittautuminen viimeistään 14.3.
Lounaalle pääset ilmoittautumaan tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Reppuretket

Kerran kuukaudessa toteutettavat perheiden Reppuretket jatkuvat taas huhtikuussa.

Talvikauden ajan perheiden avantosaunat joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 17-19 Naarilan rantasaunalla Naarilantie 369.

Tiedustelut Anne-Maarit Pesola p. 044 7745341,
anne-maarit.pesola@evl.fi