Perheiden leirit, retket ja tapahtumat

Salon seurakunta järjestää läpi vuoden erilaisia lapsiperheiden tapahtumia, perheiden leirejä ja retkiä säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi. Näistä tulee tietoa ja ilmoittautumislinkkejä tälle sivulle.

Ilmoittautuminen koululaisten kesäleireille alkaa ke 9.3. klo 18. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyy täältä Koululaisten leirit - Salon seurakunta

Perheiden piknik-päivät

• ke 8.6. klo 10-17 Kesä-Angelan, Angelanatie 77
  • ke 15.6. klo 10-17 Lammenjärven leirikeskus, Hyyppäräntie 330
  • pe 17.6. klo 10-17 Reilan leirikeskus, Kuivastontie 351
  • ke 22.6. klo 10-17 Lammenjärven leirikeskus, Hyyppäräntie 330

Ohjelmassa mm. pihapelejä, toiminallinen rastipolku, mahdollisuus saunomiseen uimiseen ja umien eväiden grillaamiseen. Seurakunta tarjoaa kahvia ja mehua. Tervetuloa viettämään leppoisaa kesäistä päivää!

Perheretki Vivamoon ja Hiidenlinnaan

Perheretki toteutetaan yhteistyössä Paraisten ja Kaarinan seurakuntien kanssa lauantaina 28.5. Vivamon raamattukylässä katsotaan Martta ja Maria-näytelmä. Näytelmä esitetään ulkona ja yleisö siirtyy näytelmän aikana esityspaikalta toiselle tietä pitkin. Näytelmän jälkeen ajellaan Somerniemelle Hiidenlinnaan. Sisumetsän seikkailupuistossa löytyy monenmoista koettavaa ja nähtävää.

Retken hinta 30€/hlö sisältää bussikyydit, Vivamon näytelmän sekä sisäänpääsyn ja keittolounaan hiidenlinnassa.

Ilmoittaututuminen retkelle alkaa ma 11.4. klo 18. Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Ilmoita jokainen lähtijä erikseen.

Hiidenlinna - Hiidenlinna ja Sisumetsän Seikkailupuisto... | Facebook

Reppuretket

Kerran kuukaudessa toteutettavat perheiden Reppuretket alkavat taas syyskuussa.

Seuraava reppuretki on Vaisakon luonnonsuojelualueelle kevätkukkien aikaan.
Lähtö Vaisakon pysäköintialueelta ti 17.5. klo 17, (Palttatie ) josta lähtee n. 4 km:n polku vaihtelevassa maastossa. Reitti saattaa olla kostea. Eväät ja istuinalusta mukaan.

Tiedustelut Anne-Maarit Pesola p. 044 7745341,
anne-maarit.pesola@evl.fi

Perheretki Pyhälle!

Retki on täynnä!

Tule perheesi kanssa Liedon ja Salon seurakuntien järjestämälle Lapinretkelle 28.7.-3.8.2022. Ohjelmassa yhdessäoloa Kairosmajalla ja päiväretki Pyhätunturin lumoavissa maisemissa.

Hinta 300€ aikuiset ja 150€ alle 16-vuotiailta perheenjäseniltä. Hintaan sisältyy matkat, majoitukset ja ruokailut.

Tiedustelut:
Liedon seurakunta, Suvi Pulkkinen p. 050 598 0725, suvi.pulkkinen@evl.fi
Salon seurakunta, Vilho Routasalo p. 044 774 5290, vilho.routasalo@evl.fi

Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kasvatuksen esimies (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta