Perheiden pyhäpäivät Halikon kirkossa ja seurakuntatalolla 2.10. ja 20.11.

Messu Halikon kirkossa klo 10, jonka jälkeen maksuton lounas ja puuhaa lapsille ja perheille Halikon seurakuntatalolla vaihtuvin teemoin.

2.10. taiteillaan Mikkelinpäivän teemalla. Ilmoittatumiset lounaalle ja taidepajaan viimeistään edellisenä torstaina. Ilmoittatumaan pääset tästä, viimeistään 29.9.

Äiti-tyttöpäivä Juvankoskella

Kouluikäisten tyttöjen ja äitien yhteinen päivä Juvankoskella lauantaina 15.10. klo 10-18 välisenä aikana.
Lisätietoja Lealta p. 044 774 52 80. Ilmoittautuminen alkaa 3.9. klo 9 ja päättyy 30.9. Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Reppuretket

Kerran kuukaudessa toteutettavat perheiden Reppuretket jatkuvat taas elokuussa. Seuraava retki on lauantaina 10.9. Marttilan eräreitistölle. Valittavana on 1, 3, tai 4km matka. Eväät voi syödä joko kodalla tai laavulla. Lähtö klo 10 Huhtaanmäen parkkipaikalta, Tervetuloa!

Tiedustelut Anne-Maarit Pesola p. 044 7745341,
anne-maarit.pesola@evl.fi

Koko perheen elokuvailta 10.10.

Aikuisille elokuva Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä, kouluikäisille lapsille Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka. Alle kouluikäisille lapsille maksuton lastenhoito Salon seurakuntatalon päiväkerhotiloissa, (Torikatu 6, käynti takapihalta).

Elokuvat alkavat klo 18 elokuvateatteri Bio-Salossa, hinta 7€/hlö maksetaan suoraan elokuvateatterilla. Seurakunta tarjoaa elokuvapopparit.
Elokuviin pääset ilmoittautumaan tästä.

Lastenhoitoon voi viedä lapset klo 17.30 alkaen. Tarjolla pientä välipalaa, joten ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.
Lastenhoidon ilmoittatumiseen pääset tästä.

Kasvatuksen esimies (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta