Kurpitsaleiri perheille 14.-15.10.

Perheleiri Naarilan leirikeskuksessa. Ohjelma on suunnattu kouluikäisille lapsille perheineen, mutta myös alle kouluikäiset sisarukset ovat tervetulleita. Lauantaina puuhaillaan Naarilassa, sekä ulkona, että sisällä ja sunnuntaina lounaan jälkeen suunnataan kohti Halikkoa. Halikon seurakuntatalolla taiteillaan kädentaitopajassa, ja ennen leirin päättävää iltakirkkoa ja kurpitsaviikon valoshowta ehtii käydä myös Rannikon puutarhan kurpitsapellolla.

Leirin hinta on 10€/leiriläinen (alle 4 vuotiaat maksutta).

Ilmoittautumiset 18.9. - 4.10., ilmoittautumaan pääset tästä.

Lisätietoja Annukalta p. 044 027 2219, annukka.saarinen@evl.fi.

Perheiden pyhä Halikossa 15.10., kurpitsaviikkojen hengessä

Tule tekemään kurpitsa-aiheista taidetta koko perheen voimin, isovanhemmat, kummit & muut läheiset ovat tervetulleita mukaan myös!

Taidepaja avoinna klo 14-16.30, klo 16.30 ruokailu ja iltakirkko klo 17.30 Halikon kirkossa.

Taiteilun lomassa voi halutessaan piipahtaa Rannikon puutarhan kurpitsapellolla.

Päivä päättyy iltakirkon jälkeen Valoisa luutarha -valoshow'hun, joka valaisee Halikon kirkon ulkoseinät upeaksi valotaideteokseksi.

Ruokailuun toivomme ennakkoilmoittautumista viimeistään 11.10. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Reppuretket

Seuraava reppuretki kaikenikäisille on lauantaina 23.9. kaupungin tuntumassa. Kuljetaan Nakolinnan luontopolku. Yhteislähtö klo 10 Meriniitynkatu 37. Eväät syödään matkalla.

Tiedustelut Anne-Maarit Pesola p. 044 7745341,
anne-maarit.pesola@evl.fi