Värikyniä rivissä

Toimintaa kouluikäisille

Koululaisten kerhot, retket ja leirit tarjoavat mukavaa ja vauhdikasta toimintaa, jossa ykkössijalla on yhdessä oleminen ja yhdessä tekeminen.

Kasvatuksen uutiskirje

Liittymällä kasvatuksen uutiskirjeen sähköpostilistalle saat noin kerran kuukaudessa sähköpostiisi kirjeen, josta löydät tietoa erityisesti lapsille, nuorille ja heidän perheilleen suunnatuista jutuista Salon seurakunnassa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään, ja voit poistua listalta milloin tahansa ilmoittamalla siitä Annukalle, annukka.saarinen@evl.fi.
Uutiskirjeen tilaukseen pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Jouluarkki 17.12. klo 10-13

Kesytä joulukiireesi ja tuo lapsesi maksuttomaan lastenhoitoon salaisimpien jouluvalmisteluiden ajaksi! Lastenhoitopaikkana Salon keskustan seurakuntatalon päiväkerhotilat, hoitajina lastenohjaajia ja isosia. Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittatutunutta, ilmoittautuminen alkaa ma 28.11. klo 18. Lapsille tarjolla riisipuuroa.
Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.