Suomusjärvi

Seurakuntaelämää Suomusjärvellä

Kesäkirkko Laidikkeella

Su 22.7. klo 10 perinteinen keskikesän sanajumalanpalvelus vanhalla kaavalla Laidikkeen vanhalla hautausmaalla; Pekka Airaksinen, Maria Sirén, kirkkokuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvit museolla kirkon vieressä.

Kitulan kesäkahvila

Avoinna heinäkuun ajan lauantaisin klo 10–13
Kitulan seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 3.
Myynnissä myös käsityöpiirin tuotteita.
Tuotto lähetystyön hyväksi.

Suunnista kirkolle!

Suomusjärven Sisu järjestää ke 25.7. iltarastit kirkon ympäristössä. Suunnistajat ja muutkin voivat suunnata saman tien myös kirkkoon, sillä se on avoinna klo 18–20, samoin kotiseutumuseo kirkon vieressä. Pastori Elina Joutsiniemi on paikalla kirkkoa esittelemässä.

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Nimi Kitulan seurakuntakeskukselle

Jos haluaa ehdottaa nimeä Kitulantie 7:ään muuttavalle Suomusjärven uudelle seurakuntakeskukselle, voi laittaa sähköpostia aluekappalaiselle **@** tai tuoda/postittaa ehdotuksensa kirjeenä osoitteeseen Kirkkotie 4, 25390 Kiikala.

Uusien tilojen avajaisia vietetään su 2.9. klo 10.

Suomusjärven kirkko

Kirkko on avoinna 12.8. saakka
la ja su klo 11–14 sekä su 26.8. klo 11–14. Samaan aikaan on avoinna myös kotiseutumuseo kirkon vieressä. Päivystyksestä huolehtivat Suomusjärvi-Seura ja Eläkeliiton Suomusjärven yhdistys.