Suomusjärvi

to 9.4. - ma 13.4.2020 Lammenjärven leirikeskuksen pihapiirissä

Portti on auki päivittäin klo 9-21,

WC käytettävissä klo 10-12 ja 15-17

Maastoon on sijoitettu erilaisia rasteja, joilla voi hiljentyä matkalla palmusunnuntaista kärsimysviikon kautta pääsiäisen ilojuhlaan.

Tervetuloa kulkemaan itseksesi tai perheen kesken.

Hiljentymispolku hautausmaalla

Suomusjärven hautausmaalle on sijoitettu viisi hiljentymispistettä, joilla voit pysähtyä hetkeksi. Vaikka kirkon ovet ovat kiinni, Jumala on kanssamme joka hetki ja kuulee pienimmänkin huokauksen.

Haudalla käynti

"Rakkaus ei koskaan katoa."

Onko omaisesi hauta Suomusjärvellä? Haluaisitko käydä siellä, mutta liikkumisrajoitukset estävät sen?

Voimme käydä haudalla puolestasi. Sinne viedään pieni kivi, johon on maalattu sydän ja saat sen jälkeen valokuvan haudalta viestinä numeroon, josta pyyntösi laitat. Voit sitten kuvan äärellä muistella läheistäsi ja vaikka kotona sytyttää kynttilän hänen muistokseen.

Lähetä pyyntösi tekstiviestinä numeroon

+358 44 774 5382

Laita viestiin kenen haudalle käynnin haluat (Koko nimi ja mieluiten syntymä/kuolinaika) ja haudan sijainti. Hautausmaan kartta löytyy kuvana tältä nettisivulta.

Seurakunnan toiminta poikkeusoloissa

Koronavirustilanteen vuoksi Salon seurakunnan toimintaa on tauolla. Jumalanpalveluksia toimitetaan verkon ja radion välityksellä. Seurakunnan muu normaali viikkotoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin.

Ajankohtainen tieto tilanteesta

Haluatko keskustella?

Jos haluat keskustella papin tai muun seurakunnan työntekijän kanssa, ole rohkeasti yhteydessä työntekijöihin.

Työntekijöiden yhteystiedot

Jumalanpalvelus Kiskon kirkosta palmusunnuntaina 5.4. klo 10

Katsottavissa videotallenteena netissä ja kuunneltavissa Järviradiossa taajuudella 102,9 MHz.

Katso:

Jumalanpalvelukset
ja kirkkohetket

Suomusjärven hautausmaa

Voimme käydä läheisesi haudalla puolestasi