Siirry suoraan sisältöön.
Suomusjärvi

Seurakuntaelämää Suomusjärvellä

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen.

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan hygieniaohjeita ja turvavälejä.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan seurakunnan tilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Jumalanpalvelus Suomusjärven kirkossa

Seuraava jumalanpalvelus itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10. Seppeleen lasku sankarihaudalle.

Hoosiannan kajautus

Su 29.11. klo 12. Tule laulamaan Hoosiannaa Maria-kanttorin kanssa Kitulan seurakuntakeskuksen pihalle.

Toimintaa Kitulan seurakuntakeskuksessa

Eloisaa arkea -ryhmä

Pe 27.11. klo 10.

Iltaperhekerho

Ke 25.11. ja 9.12. klo 17–19. Yhteistyössä MLL:n kanssa.

Käsityöpiiri

Ma 7.12. klo 13.

Kirkkokuoron harjoitukset keskeytetty

Aikuisten kuorotoiminta on keskeytetty toistaiseksi AVI:n suositusten mukaisesti. Tiedustelut: Maria Sirén,
puh. 044 774 5300, **@**

Kiitos!

Minimarkkinat Kitulan seurakuntakeskuksessa 10.10. tuottivat 383 € nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilon työn tukemiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Kiitos asiakkaille ja talkoolaisille sekä elintarvikkeita ja myyntituotteita lahjottaneille! Vuoden päästä lokakuussa pastanttipuuroillaan taas!

Suomusjärven kirkko sisältä kuvattuna
Adressin kannet, toisessa Suomusjärven kirkko ja toisessa lehtipuita kirkon ikkunan takana

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Kaksi kuvavaihtoehtoa, monia värssyvaihtoehtoja, myös tekstittömiä.

Adresseja on saatavilla Kitulan seurakuntakeskuksessa ja kirkkoherranvirastossa, Torikatu 6. Varaa tasaraha!

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt ostaa vaikka varastoon.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.