Lapset puhaltelevat saippuakuplia kiipeilytelineellä.

Lasten ja perheiden toimintaa

Salon seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille. Perheillä on mahdollisuus osallistua avoimiin perhekerhoihin, vauvakerhoon ja äitien Mariat-ryhmään, sekä erilaisiin perheiden tapahtumiin, retkiin ja leireihin. Lapset voivat osallistua mm. päiväkerhoon, pyhäkouluun, kirjepyhäkouluun ja muskariin. Lisää tietoa eri toiminnoista löytyy alla olevista linkeistä. 

Varhaiskasvatuksen omat Facebook ja Instagram sivut löydät nimellä Salon seurakunta lapset ja perheet. Sivuilta löydät ajankohtaista tietoa ja päivityksiä tapahtumista ja toiminnasta, videoklippejä ja muuta mukavaa. Tervetuloa seuraamaan meitä.

Kasvatuksen uutiskirje

Liittymällä kasvatuksen uutiskirjeen sähköpostilistalle saat noin kerran kuukaudessa sähköpostiisi kirjeen, josta löydät tietoa erityisesti lapsille, nuorille ja heidän perheilleen suunnatuista jutuista Salon seurakunnassa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään, ja voit poistua listalta milloin tahansa ilmoittamalla siitä Annukalle, annukka.saarinen@evl.fi.
Uutiskirjeen tilaukseen pääset tästä.

PikkuHelppi

PikkuHelppi on maksutonta ensisijaisesti perheiden kotona tehtävää lastenhoitoa, joko sisällä perheen kodissa tai ulkona. Lastenhoidon lisäksi on mahdollisuus myös keskustella arjen asioista työntekijän kanssa. Yhdelle perheelle tarjotaan apua 1-4 kertaa kaudessa, yhden kerran pituus on maksimissa kolme tuntia. Kevätkaudella lastenhoitoapua on mahdollista saada tiistai ja perjantai aamupäivisin klo 8-12 välillä ja maanantai, tiistai,  keskiviikko ja torstai iltapäivisin klo 12-16 väilillä. Muita aikoja ja lisätietoja voi tiedustella Anne-Maaritilta p. 044 774 5341, anne-maarit.pesola@evl.fi. Pikkuhelppi työntekijät ovat Salon seurakunnan koulutettuja lastenohjaajia.

PikkuHelppi lomailee 29.5. - 13.8.

PikkuHelppi-ajan pääset varaamaan täältä

 

 

lähetysjuhlien mainos
Lähetysjuhlilla on paljon ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille, Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Kasvatuksen esihenkilö (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta
Kasvatuksen ohjaaja, päivä- ja perhekerhotyö
Salon seurakunta Kiikala Suomusjärvi
Kasvatustyöntekijä, katsomuskasvatus
Salon seurakunta
Vastaava lastenohjaaja, pyhäkoulu- ja vapaaehtoistyö
Salon seurakunta