Joulunpunaiset urkujen julkisivupillit Uskelan kirkossa

To 2.12. klo 19 Halikon kirkko

Hurma-yhtyeen joulukonsertti

Hurman lämminhenkisessä kirkkokonsertissa kuullaan tuttujen perinteisten joululaulujen lisäksi myös uudempia joulukappaleita yhtyeen tunnelmallisina sovituksina. Konsertti toteutetaan Hurman viisihenkisellä kokoonpanolla ja solisteina kuullaan useampaa yhtyeen jäsentä. Konserttikiertueen keskeisenä teemana on tänä vuonna auttaminen ja siksi osa ohjelmatuotosta ohjataankin vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen. Katso tästä Halikon kirkossa kuvattu Joulun rauhaa -kappaleen musiikkivideo ja virittäydy joulun tunnelmaan!
Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=JQVGxPxOxM0
Vapaa pääsy, ohjelma 20 €

Pe 3.12. klo 19 Halikon kirkko

Jouluksi kotiin
Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan joulukonsertti

Su 5.12. klo 18 Kuusjoen kirkko

Jouluisessa konsertissa esiintyvät Anne Leppälä, huilu ja laulu, Pekka Leppälä, kosketinsoittimet, ja Kimmo Lindegren, laulu
Konsertissa kuullaan perinteistä joulumusiikkia, ja koristeena mukana on myös yllätyssävelmiä.
Duettoja ja huilumusiikkia pianon säestyksellä. Muusikot ovat tunnettuja esiintyjiä seudulla ja heillä on
pitkä historia musiikin saralta erilaisista tapahtumista.

Ke 8.12. klo 18 ja klo 20.30 Halikon kirkko

Joulun henki 2021
Suvi Teräsniskan joulukonsertti

Taitavana laulajana ja koskettavana tulkitsijana tutuksi tullut Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle ja toivotulle kirkkokiertueelleen joulukuun alussa. Joulukonsertit ovat yksi oman jouluni kohokohdista, ja edellisestä kiertueesta alkaa olla aikaa jo kolme vuotta. Nyt tuntuu erittäin hyvältä päästä upeiden kirkkojen ja koskettavien joululaulujen kautta tuomaan joulua kuulijoiden sisimpään, Suvi Teräsniska sanoo.
Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä kymmenen albumia. Marraskuussa julkaistaan hänen kolmas joululevynsä, triologian päätösosa Tämä maailma tarvitsee joulun. Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.
Liput 37 €, Ticketmaster

La 11.12. klo 18 Uskelan kirkko

Tomi Metsäkedon joulukonsertti

Su 12.12. klo 15 Kiskon kirkko ja klo 18 Perniön Pyhän Laurin kirkko

Suomen kansallisoopperan solistikuntaan kuuluvat mezzosopraano Maria Kettunen ja basso Jyrki Korhonen
laulavat joulukonsertissaan pianisti Pirkko Hyttisen ja sellisti Jaakko Raulamon kanssa rakastetuimpia joululauluja.
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €

Ma 13.12. klo 18 Halikon kirkko

Halikon Musiikkiyhdistyksen Lucia-juhlassa esiintyvät muskarilaiset ja kuoro.
Juhlan jälkeen kirkossa pidetään myös musiikkiyhdistyksen oppilaiden konsertti klo 19

Ti 14.12. klo 18 Uskelan kirkko

Uskelan koulun Lucia-konsertti

Ke 15.12. klo 18 Halikon kirkko

Salon musiikkiopiston laulajien joulukonsertti
Halikon kirkossa kuullaan Salon musiikkiopiston laulajien jouluinen konsertti, josta on jo tullut jokavuotinen perinne luomaan rauhallisen joulun odotusta. Konsertissa kuullaan sooloja kaikille tutuista perinteisistä joululauluista, kuten esim. Sylvian joululaulu, Kun joulu on ja Varpunen jouluaamuna. Vähän uudempaa tuotantoa on Ilkka Kuusiston Tule hiutale, Howard Blaken Walking in the Air ja Kassu Halosen sekä Kisu Järnströmin Tähti, tähdistä kirkkain. Laulajat esittävät kuorona kaksi laulua neliäänisesti ilman säestystä ja Cantante-kvartetti esittää Persodent hodie laulun, joka on Piae Cantiones- kokoelmasta latinankielisiä teini- eli apupappilauluja, joita laulettiin Suomessa ja Ruotsissa katoliselta keskiajalta 1800-luvulle asti. Laulajien opettajana toimii Maarita Luojus ja säestäjänä Leena Tammisto.
Vapaa pääsy

To 16.12. klo 18 Uskelan kirkko

Soikoon joulu
Salon viihdelaulajien ja Moisio Steel Bandin joulukonsertti

Pe 17.12. klo 19 Halikon kirkko

Jarkko Aholan joulukonsertti

La 18.12. klo 19 Halikon kirkko

Halikon joulu
Vapaa pääsy, ohjelma 20€

Su 19.12. klo 18 Halikon kirkko

Virtuoson joulukonsertti
Lauluyhtye Virtuoso - tenorit Juhana Suninen ja Roope Pelo, ja baritonit Topi Lehtomäki ja Riku Pelo konsertoivat Halikon kirkossa jouluisissa tunnelmissa. Mukana konsertissa ovat myös pianisti Kimmo Ruotsala ja Juhlayö-jousikvartetti.
Liput 30 € kirkon ovelta, käteisellä tai kortilla

Ma 20.12. Uskelan kirkko

Osuuspankin järjestämä joulukonsertti
Esiintyjinä sopraano Mari Palo ja pianisti Jouni Somero

Ti 21.12. klo 19 Uskelan kirkko

Joulun sellot
Vihdoinkin saa joulun sellot taas kajahtaa! Salon musiikkiopiston sellonsoiton opettajan Marjo Anttilan oppilaiden konsertti onkin muodostunut eräänlaiseksi sellistien joulukirkoksi, jossa on hyvän klassisen sellomusiikin lisäksi tietenkin mukana myös joululauluja. Joulun sellot -konsertissa on aina esiintynyt Salon musiikkiopiston nykyisten oppilaiden lisäksi myös entisiä oppilaitamme, ja tällä kertaa mukaan saimme opintojaan Helsingin Konservatoriossa Sami Mäkelän opissa jatkaneen Iiris Lipastin. Säestyksistä vastaavat pianistit Leena Tammisto ja Angela Saarinen.
Vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma

Su 26.12. klo 18 Uskelan kirkko

GospelSalo -kuoron perinteinen tapaninpäivän joulukonsertti bändin kanssa.

Ti 28.12. klo 18 Salon kirkossa

Christianus-kuoron joulukonsertti

To 6.1. klo 18 Halikon kirkossa

Joulua sävelin, runoin ja Raamatun sanoin, Hoiturit-kuoro
Hoiturit-kuoron perinteinen loppiaisilta Joulua sävelin, ajatelmin ja Raamatun sanoin
Koostanut ja johtaa Riitta Helenius, runot ja tekstit tulkitsee Anne Haapala.
Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

To 6.1. klo 18 Perniön Pyhän Laurin kirkossa

Perniökulttuurisäätiön joulukonsertti