Pertteli

Seurakuntaelämää Perttelissä

”Jumala. Siunaa koko maailmaa. Siunaa kaikkia, jotka työskentelevät yhteisen hyvän toteutumiseksi. Anna viisautta toimia oikein tuntemattomien uhkien keskellä. Siunaa terveydenhoitohenkilökuntaa kaikkialla maailmassa. Havahduta meidät näkemään lähimmäistemme hätä ja kärsimys ympärillämme. Osoita ikiaikaista laupeuttasi.”

Koronavirusepidemia synnyttää huolta, pelkoa ja levottomuutta kaikkialla maailmassa. Hädänalaiset ovat hädänalaisia myös poikkeusoloissa. Seurakunnan tehtävä on kulkea rinnalla kaikenlaisessa murheessa ja hädässä ja seurakunta toimii myös epidemian aikana.

Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja verkossa, vaikka suurin osa tilaisuuksista on jouduttu peruuttamaan tai siirtämään.

Älä epäröi olla yhteydessä!

Työntekijöiden yhteystiedot

Kotikirkkopolku ulkona

Kotikirkon ympäristöön on sijoitettu erilaisia rasteja elämästä, uskosta, toivosta ja kirkosta. Ajatus on, että ne sopisivat sekä lapsille että aikuisille, niin vakikävijöille kuin satunnaisille vieraillekin.

Voit kulkea kirkon ympäristössä yksin tai perheenä. Muista pitää tarpeellinen välimatka muihin kulkijoihin.

Rasteista ei ole karttaa, mutta ne on yritetty sijoittaa näkyviin paikkoihin. Yritämme myös lisätä ja ehkä muuttaa niitä viikkojen edetessä, joten lenkin kirkon ympäristöön voi tehdä useamminkin.

Yhteinen toiveemme ja rukouksemme on, että voimme mahdollisimman pian tilanteen rauhoituttua toivottaa taas kaikki lämpimästi tervetulleeksi kirkkoon erilaisiin juhlahetkiin!

Terveisin,

Perttelin alueen työntekijät

Seurakunnan toiminta poikkeusoloissa

Koronavirustilanteen vuoksi Salon seurakunnan toimintaa on tauolla. Jumalanpalveluksia toimitetaan verkon ja radion välityksellä. Seurakunnan muu normaali viikkotoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin.

Ajankohtainen tieto tilanteesta

Jumalanpalvelus Kiskon kirkosta palmusunnuntaina 5.4. klo 10

Katsottavissa videotallenteena netissä ja kuunneltavissa Järviradiossa taajuudella 102,9 MHz.

Katso:

Jumalanpalvelukset
ja kirkkohetket

Perttelin kirkon ulkoalttarilla kukkia ja ikoni ja kaksi kynttilää

Ulkoalttari

Perttelin kirkon pääoven edessä on vaihtuva ulkoalttari nähtävillä sunnuntaisin klo 10-18.