"Sallikaa lasten tulla"

Lapset ovat tervetulleita kaikkiin seurakuntamme jumalanpalveluksiin! Kirkoista löytyy kirkkopussit ja muuta puuhaa lainattavaksi tilaisuuden ajaksi. Pieni hälinä kuuluu asiaan, ja lapsen kanssa voi kulkea kirkossa katselemassa ja ihmettelemässä myös tilaisuuden aikana. 

Ehtoolliselle lapset pääsevät oman aikuisen seurassa. Messuissa on aina tarjolla myös alkoholitonta viiniä, jota saa pyytäessä ehtoollisen jakajalta. Vaihtoehtoisesti lapselle voidaan antaa pelkkä ehtoollisleipä, jos lapsen mukana oleva aikuinen niin toivoo. Ehtoollien jakaja kysyy lapsen kohdalle tullessaan aikuiselta, annetaanko lapselle ehtoollista vai siunataanko hänet. Kumpikin vaihtoehto on hyvä tapa lapselle päästä mukaan yhteiseen ehtoollispöytään!

Osa Jumalanpalveluksista on erityisesti suunnattu lapsiperheille. Perhekirkossa pienimmät osallistujat huomioidaan muun muassa tekstin ja musiikin valinnassa. 

Lasten nurkkauksen, kirkkopussien, wc-tilojen ym. löytymisessä ja muissa kysymyksissä seurakuntamme työntekijät auttavat mielellään.

 

Kirkkonuket Klaara, Pekka ja Auli sekä Annukka-pappi Halikon kirkon ovella.
Kirkkonuket Klaara, Pekka ja Auli sekä Annukka-pappi Halikon kirkon ovella.

Perheiden pyhä Talvilystin merkeissä su 5.2.

Messu Halikon kirkossa klo 10, sen jälkeen keittolounas seurakuntatalon yläsalissa. Lounaan hinta 5€/aikuinen, 3 €/4-12 v, alle 4-v ilmaiseksi. Max 10€/perhe. Yläkerrasta Fredrikan kahvilasta voit ostaa kahvia, teetä, mehua ja herkkuja jälkiruuaksi. Lounaalle ennakkoilmoittautuminen nettisivujen kautta viim. 31.1. 

Alakerrassa talvitaidepaja, lasten myyjäiset ja lukukoira Likka tavattavissa. Voit valita kirjan ja lukea sitä Likalle 15 min. ajan. Likka tykkää myös rapsutuksista. 

Tapahtuman tuotto Yhteisvastuu-keräykselle.

Lounaalle pääset ilmoittautumaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Perheiden Pyhä su 19.3.

Messu Halikon kirkossa klo10. Messun jälkeen maksuton lounas ja leipäsunnununtain taidepaja Halikon seurakuntatalolla.
Lounalle ilmoittautuminen viimeistään 14.3.
Lounaalle pääset ilmoittautumaan tästä.

 

"Naiset haudalla" perheiden Pääsiäiskirkossa. Mukana menossa myös lapsikuoro Allegro. 

Ota yhteyttä

Kasvatuksen esihenkilö (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta