Flyygeli sinisessä valaistuksessa

Konsertit

Sydänkesän Säveliä Kiskon kirkossa

pe 1.7. klo 19 "Kaikuja Euroopasta"
Sanna Iljin, sopraano ja piano; Johannes Piirto, piano; Jan Söderblom, viulu; Jaakko Ilves, viulu, Anna-Riina Jokela, alttoviulu; Marko Ylönen, sello
30 euron lippuja jäljellä.

su 3.7. klo 15 "Kuningas ja Diivat"
Johannes Vatjus, tenori; Mari Palo, sopraano; Lilli Paasikivi, mezzosopraano; Marko Hilpo Band
40 euron lippuja jäljellä. Kahden konsertin yhteisvaraus 60 euroa.
Varaukset 050 5869811, Paula Rauman

Konserttien ajan kirkon luona on Salon seurakunnan puffetti, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Suomen Lähetysseuran Lasten Pankille lasten koulunkäynnin tukemiseen mm. Angolassa, Boliviassa ja Nepalissa.

Päivämusiikkisarja Halikon kirkossa

Heinäkuun ajan keskiviikkoisin Halikon kirkossa soi päivämusiikki klo 12 - 12.30. Esiintyjinä salolaisia nuoria musiikinharrastajia.
6.7. Iiris Lipasti, sello, pianistina Samuli Takkula
13.7. Luka Pan ja Kai Yang, piano
20.7. Elviira Väyrynen, piano
27.7. Vilma Huldén, huilu, pianistina Henni Isojunno

Vapaa pääsy

Kitarakonsertti

La 23.7. klo 18 Teijon kirkossa
Santeri Rautiainen, kitara
Kitaristi Santeri Rautiaisen konsertissa koetaan 1800- luvun kitarasäveltäjien teoksista koottu tarinallinen sarja, jonka polku mutkittelee lyyrisyyden, draaman sekä virtuoottisuuden parissa. Lisäksi hiljennytään alakuloon J.S. Bachin ranskalaista tyyliä edustavan, pohdiskelevan sekä tanssivan 5. sellosarjan kitarasovituksen äärelle. Konsertin päättää Olli Mustosen 1. kitarasonaatti, joka on inspiroitunut karjalaisen runolaulaja Jehkin Iivanan eskapistisesta säveltaiteesta.

Vapaa pääsy, ohjelma 10€

"Islands - Saaret" Key Ensemble -kuoron konsertti

Su 11.9. klo 15 Uskelan kirkossa
Turkulainen kamarikuoro Key Ensemble lukeutuu harvoihin suomalaisiin ammattikuoroihin. Vuonna 2005 perustettu kuoro on tänä päivänä keskeinen vokaalimusiikin toimija Turun alueella ja laajemminkin Suomessa. Täyteläisestä ja vakuuttavasta soinnistaan kiitetty Key Ensemble yhdistää ohjelmistoa monipuolisesti ja luovasti renessanssista nykymusiikkiin. Kuoron kokoonpano vaihtelee tarpeesta ja tilanteesta riippuen pienyhtyeistä täysikokoiseen kamarikuoroon. Salossa konsertin johtaa englantilaissyntyinen George Parris.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10€

Petri Laaksosen konsertti