Flyygeli sinisessä valaistuksessa

Itämeren aalloilla

ma 11.3. klo 15 Salon seurakuntatalo

Suomalaisen barokkiorkesterin esityksessä 1700-luvun Baltian alueen barokkimusiikki kohtaa kotoisen soittimemme jouhikon. Barokkiyhtye koostuu jousista ja cembalosta ja siihen kuuluu 10 muusikkoa. Ohjelma koostuu mm. Buxtehuden, Bertalin, Farinan, Schmelzerin ja Tunderin sekä jouhikon soittaja Ilkka Heinosen sävellyksistä.
Konserttiin on vapaa pääsy.

Ole tervehditty täällä

su 17.3. klo 16 Muurlan kirkko

Yhteisvastuukonsertti Marian ilmestyspäivänä
Muurlan ja Suomusjärven kirkkokuorot laulavat Maria Sirénin johdolla
Kolehti/vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuulle.

Aboa-kvartetti

la 23.3. klo 17, Halikon kirkko

Turkulainen Aboa-kvartetti esittää Johannes Brahmsin Jousiseksteton nro 2 ja Richard Wagnerin Wesendonck-laulusarjan.
Aboa-kvartetissa soittavat Juha-Pekka Vikman ja Riitta Liukkonen, viulu, Harri Sippel, alttoviulu, Timo Hanhinen, sello.
Lisäksi konsertissa esiintyvät Antti Vesterinen, alttoviulu, Eija Huhtala-Krapu, sello, Annukka Kuivisto, sopraano, ja Jaana Luuppala, piano
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 €

Ristin juurelle 

ke 27.3. klo 19, Uskelan kirkko

Auralia on Turun seudulla vaikuttava noin 40 laulajan sekakuoro. 
Hiljaisen viikon passiokonsertin ohjelmassa on mm. Chydeniuksen ja Mäntyjärven Pater Noster -teokset, sekä Bachin Matteuspassion kuorokoraalit. 
Kuoroa johtaa Teemu Honkanen, urkurina on Iina Kivimäki ja viulistina Ilana Gothóni
Vapaa pääsy, ohjelma 15 €

Laivaston soittokunnan puhallinkvintetin Iltasoitto

to 4.4. klo 19, Salon seurakuntatalo

Kevätiltojen pidentyessä soivat upeat klassikkoteokset Ibertin Trois piéces breves ja Beethovenin Es-duurikvintetto Laivaston puhallinkvintetin esittäminä. Kvintetti tulee konsertoimaan ensimmäistä kertaa Saloon! Laivaston puhallinkvintetin soitto on soinut mm. kirkoissa, museoissa ja upseerikerhoilla. Luontevin yhteismusisoinnin muoto puhallinkvintetille on esiintyä konsertoiden; konserttiohjelmistossa on kuultu teoksia mm. Danzin, Poulencin ja Haydnin tuotannoista. 
Esiintymässä ovat Sari Vaittinen, huilu; Anna Mantere, oboe; Antti Pursiainen, klarinetti; Outi Tuohiniemi, käyrätorvi; Matti Joensuu, fagotti
Vapaa pääsy

Nuorisokuorojen konsertti

to 18.4. klo 19, Uskelan kirkko

Turkulaisen Puolalanmäen musiikkilukion Kamarikuoro Chorus Iucundus ja diskanttikuoro Chorus Iuvenalis esittävät musiikkia kevään odotuksessa ja valon lisääntyessä, mm. Kantelettaren ja suomalaisten runoilijoiden teksteihin. Konsertissa kuullaan mm. Anna-Mari Kähärän, Soila Sariolan, Jaakko Mäntyjärven, Pärt Uusbergin ja Don McDonaldin teoksia.
Kuorotoiminta on Puolalanmäen musiikkilukion vahvimpia alueita. Sekä Chorus Iucundus että Chorus Iuvenalis ovat menestyneet kuorokilpailuissa, mm. Tampereen Sävelessä, ja esiintyneet paljon varsinkin Turun seudulla. Chorus Iuvenalis oli Yleisradion Vuoden nuorisokuoro v. 2023 ja Chorus Iucundus edustaa Yleisradiota Let The Peoples Sing -kilpailun nuorisokuorosarjassa tänä vuonna.
Konsertissa on mukana myös nuorisokuoro Diskantti Salosta.
Konserttiin on vapaa pääsy.

Kuorot matkalla "Yhdessä" Tampereelle

su 28.4. klo 18, Uskelan kirkko

Kenraaliharjoituskonsertti Varsinais-Suomen kirkkomusiikkipiirin kuoroille. Konsertissa kuullaan toukokuisen Kirkon juhlat 2024 ohjelmistoa. 
Vapaa pääsy

Vappupäivän hilpeä konsertti

ke 1.5. klo 15, Uskelan kirkko

Kanttorit Kaisa, Matti ja Hanna-Leena soittavat vapunpäivän hilpeässä konsertissa kaikkea sitä, mitä ei muuten kehtaa soittaa!
Ei suositella tosikoille.
Vapaa pääsy

Musiikkiopiston laulajat espanjalaisissa tunnelmissa

to 2.5. klo 19, Salon kirkko
Vapaa pääsy

Musiikkiopiston laulajien kevätkonsertti

to 23.5. klo 19, Halikon kirkko
Vapaa pääsy

Varaslähtö kesäkonserttisarjaan

su 26.5. klo 18, Uskelan kirkko

Salo Chamber -kamariorkesteri ja Vox Saloensis -kamarikuoro ottavat varaslähdön Salon seurakunnan kesän perinteiseen konserttisarjaan. Orkesteri on vuoden sisällä esittänyt jo kolme osaa Antonio Vivaldin konserttosarjasta Vuodenajat,  joten nyt on vuorossa neljäs ja ajankohtainen konsertto, eli Kevät. Solistina tässä soittaa Hanne Lund. Olli Varonen on solistina Joseph Haydnin C-duuri sellokonsertossa. Konsertin päättää Franz Schubertin G-duuri messu kuoron, solistien ja orkesterin esittämänä. 
Vapaa pääsy, ohjelma 20 €

Musiikkiopiston kevätkonsertti

ke 29.5. klo 18, Uskelan kirkko
Vapaa pääsy