Flyygeli sinisessä valaistuksessa

Konsertit

Chopinin pianomusiikkia 

Su 2.10. klo 18 Halikon kirkossa ON PERUUNTUNUT!

Bachia Teijon kirkossa

Su 9.10. klo 11 - 16.20 Teijon kirkossa

Poikkea Teijon kirkkoon kuuntelemaan Bachia. Harmonikkataiteilija Kalle Välimaa soittaa kuudessa tasatunnein alkavassa tuokiossa osia useista Bachin suurimuotoisista pääosin klaveerille sävelletyistä teoksista. Bachin lomassa soivat sävelet Välimaan omista teoksista. 
Musiikkituokiot alkavat tasatunnein klo 11, 12, 13, 14, 15 ja 16. Tervetuloa samalla tutustumaan tähän Suomen pienimpään kivikirkkoon. 
Kalle Välimaa on opiskellut harmonikansoittoa ja pianonsoittoa Moskovassa Gnesin-Akatemiassa. Hän teki siellä myös kapellimestaridiplomin.  
Tuokioihin on vapaa pääsy.

Soivat kylät! -konserttikiertue

Soivat kylät -konserttikiertue poikkeaa Kitulan seurakuntakeskukseen ja Perttelin seurakuntataloon
Tämä on osa Salon kaupungin osallistuvaa budjetointia ja sisältää yhdeksän konserttia Salon keskustan ulkopuolisissa kuntakeskuksissa. 
Juonnetuissa konserteissa kuullaan kepeää ja tyylikästä klassista musiikkia eri puolilta Eurooppaa. 

Su 9.10. klo 14 Kitulan seurakuntakeskus
Esiintyjinä Jussi Vänttinen, laulu, Marjatta Ilomäki, viulu, ja Olli Varonen, sello

Ti 11.10. klo 18 Perttelin seurakuntatalo 
Esiintyjinä Saara Rauvala, laulu, Henni Isojunno, piano, ja Olli Varonen, sello

Petri Laaksosen konsertti

La 15.10. klo 19 Halikon kirkossa

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen täytti elokuussa 60 vuotta.  Petri haluaa juhlistaa synttäreitään ja pitkää laulajan- ja musiikintekijän uraansa syksyn mittaan Eläköön elämä - 60 vuotta Pohjantähden alla juhlakonserteilla eri puolilla maata.
Juhlakonsertin ohjelmisto on tuhti kattaus Laaksosen monipuolisesta ja rakastetusta tuotannosta "maan ja taivaan väliltä". Juhlavuoden kunniaksi ilmestyy syyskuussa myös monen vuoden tauon jälkeen uusi Timanttia-niminen levy, jonka lauluja Petri laulaa myös konserteissaan. Edellinen Laaksosen pitkäsoitto In Memoriam käsitteli kuolemaa ja jäähyväisten kipeyttä laulajan menetettyään vuoden sisällä äitinsä ja veljensä. Nyt on aika laulaa elämästä! "Elämä, toivo rakkaus. Niistä on uuden levyn laulut tehty", kertoo Petri innoissaan uusista lauluistaan ja kutsuu kaikkia konserttiin juhlimaan elämää. Eläköön elämä!
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 25€

Barokkia kynttilän valossa

Ti 8.11. klo 19 Salon kirkossa

Lämmintä valoa ja tunnelmaa marraskuun pimeneviin iltoihin tarjoilevat Salon musiikkiopiston Marjo Anttilan sello-oppilaat, jotka työskentelevät syventävien opintojen parissa.
Ohjelmassa on barokin ajan musiikkia, mm. osia Bachin Soolosellosarjasta, Corellin Sonaatti ja Couperinin Konserttikappaleet.
Piano-osuuksista vastaa Leena Tammisto
Konserttiin on vapaa pääsy

J.S. Bach - Jouluoratorio

Su 27.11. klo 18 Uskelan kirkossa (Kantaatit 1-3)
Su 8.1. klo 18 Uskelan kirkossa (Kantaatit 4-6)

Uskelan kirkossa esitetään Bachin jouluoratorio kokonaisuudessaan kahdessa konsertissa. Kolme ensimmäistä kantaattia, joulupäivän, tapaninpäivän, ja kolmannen joulupäivän kantaatit esitetään ensimmäisenä adventtisunnuntaina, ja kolme viimeistä, uudenvuodenpäivän, uudenvuoden jälkeisen sunnuntain ja loppiaisen kantaatit esitetään loppiaisen jälkeisenä sunnuntaina. 
Oratorion esittävät Vox Saloensis -kuoro ja Salo Chamber -kamariorkesteri johtajanaan Timo Lehtovaara. Solisteina adventin konsertissa laulavat sopraano Saara Rauvala, altto Hanna-Leena Keinänen, tenori Eero Lasorla ja basso Jussi Vänttinen. 
Loppiaisen jälkeisessä osuudessa solisteina ovat sopraano Maria Sirén, altto Hanna-Leena Keinänen, tenori Eero Lasorla ja basso Samuli Takkula.
Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelma tekstinkäännöksineen maksaa 20€