Musiikkileikkikoulu

Vauvamuskari Salon seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6) maanantaisin klo 9–9.45.

1-2-vuotiaat Salon seurakuntatalossa maanantaisin klo 9.45–10.30.

2-3-vuotiaat Salon seurakuntatalossa maanantaisin klo 10.45–11.30.

3-6-vuotiaat Kiikalan seurakuntatalossa (Kirkkotie 4) maanantaisin klo 13–13.45.

Musiikkileikkikoulun lukukausimaksu on 75 €/lukukausi (15 kertaa/lukukausi). Kaksi ensimmäistä kertaa voi kokeilla maksutta. Muskarimaksusta voi taloudellisin perustein anoa vapautusta seurakunnan diakoniatyöltä.

Yli 3-vuotiaat lapset osallistuvat muskariopetukseen ilman vanhempia. Asiassa toimitaan kuitenkin joustavasti. Toivottavaa on myös, ettei 1–2- ja 2–3-vuotiaiden ryhmätunneille osallistuisi muita perheen sisaruksia. Erityistapauksissa asiasta voi neuvotella opettajan kanssa.

Tunnille tarvitset rennot vaatteet, jotka soveltuvat musiikkiliikuntaan. Vauvaryhmään voi ottaa pienen peitteen tai makuupussin mukaan. Lapsilla olisi hyvä olla jarrusukat tai sisätossut liikuntaleikkeihin soveltuen. Ensimmäisille tunneille ei tarvitse tuoda omia soittimia. Toki saa tuoda, jos esim. kanteleita on jo hankittu aiemmin perheeseen. Ryhmän koosta riippuen opettajan kanssa yhdessä sovitaan, olisiko joku soitin hyvä hankkia omaksi, kun opetus ensin käynnistyy.

Tiedustelut:
Musiikkileikkikoulun ohjaaja Hanna-Leena Keinänen
hanna-leena.keinanen@evl.fi

Hattupäinen tyttö soittaa ukulelea sohvan selkänojalla istuen