Ohjaajapolku

Sinusta ohjaaja kerhoon taikka pyhikseen?

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori!

Viihdytkö alakouluikäisten tai pienten lasten parissa? Keksitkö puuhaa, askartelua ja muuta kivaa tekemistä? Jos vastaus on kyllä, niin mietipä liittymistä ohjaajien joukkoon!

Eri puolilla Salon seurakuntaa on monenlaisia kerhoja, pyhiksiä  ja alakoululaisten leirejä, jotka kaipaavat ohjaajia. Lisäkäsiä ja -jalkoja tarvitaan myös retkillä, tapahtumissa ja tempauksissa, joten tehtävissä on valinnanvaraa. Ohjaajia koulutetaan ja he saavat apua ryhmänohjaamisen tueksi. Ohjaajille maksetaan myös palkkiota tekemästään arvokkaasta työstä. Kiinnostuksesi ohjaajaksi voit ilmoittaa alla olevasta linkistä tai olemalla yhteydessä Vilhoon 044 774 5290 vilho.routasalo@evl.fi

Ilmoittaudu mukaan toimintaan

Ohjaajakoulutuksen peruskurssi sisältää kaksi viikonloppuleiriä, ensimmäinen elokuun lopulla ja toinen seuraavan vuoden tammikuussa. Elokuun leirin ilmoittautuminen avautuu loppukeväästä. 

Ohjaajakoulutuksen jatkokurssi sisältää neljä viikonloppuleiriä. Mikäli haluat myös koululaisten leirille isoseksi, tulee sinun käydä isospolun leiri numero kaksi maaliskuussa.