Naarilan leirikeskus

Naarilan päärakennus ja aitta

Naarilantie 369, 25160 Salo

Naarjärven rannalla Perniössä sijaitseva Naarila hankittiin seurakunnan leirikeskukseksi vuonna 1966. Nykyinen päärakennus valmistui 1973. Arkkitehti Lauri Hollmenin suunnittelemassa rakennuksessa on sali, ruokasali, keittiö ja majoitustilat. Kahden ja neljän hengen huoneissa on kaikkiaan 62 vuodepaikkaa.

Sittemmin päärakennusta on korjattu ja laajennettu. Vuosituhannen vaihteen tienoilla tehtiin harjakatto ja iso sisäremontti. Vuosina 2007 - 2008 rakennukseen tehtiin yksi siipi lisää, jotta saatiin pari kunnon rippikoululuokkaa ja välinevarasto.

Rannassa on sauna ja grillikatos, navetan vintillä Ruuhikirkko.

Ajo-ohje: Salosta Kiskon tietä noin 10 km, sitten oikealle viitan "Perniö,as." suuntaan noin 1,5 km ja viimeiset kilometrit Naarila-viitoituksen mukaan.

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Saunailta Naarilan leirikeskuksessa

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Naarilan rantasaunalle kerran viikossa heinä- ja elokuussa!
Yleisin saunapäivä on tiistai, mutta välillä sauna lämpiää keskiviikkona tai torstaina.
Omat eväät esim. grillattavat mukaan! Nuotiopaikka (metsäpalovaroituksen salliessa) ja grillikota käytettävissä.
Hartaus illan päätteeksi noin klo 19.30 rannassa tai sadesäällä leirikirkossa navetan ylisillä.

Nuorten messu

Nuorten messu syyskauden startin yhteydessä Naarilan ruuhikirkossa

Saunailta Naarilan leirikeskuksessa

Yleisin saunapäivä on tiistai, mutta välillä sauna lämpiää keskiviikkona, torstaina tai perjantaina.

Vapaaehtoisten virkistyspäivä, TÄYNNÄ!

Vapaaehtoisten leiripäivä on täynnä!