Naarilan leirikeskus

Naarilantie 369 , 25160 Salo

Naarilan päärakennus ja aitta

Naarjärven rannalla Perniössä sijaitseva Naarila hankittiin seurakunnan leirikeskukseksi vuonna 1966. Nykyinen päärakennus valmistui 1973. Arkkitehti Lauri Hollmenin suunnittelemassa rakennuksessa on sali, ruokasali, keittiö ja majoitustilat. Kahden ja neljän hengen huoneissa on kaikkiaan 62 vuodepaikkaa.

Sittemmin päärakennusta on korjattu ja laajennettu. Vuosituhannen vaihteen tienoilla tehtiin harjakatto ja iso sisäremontti. Vuosina 2007 - 2008 rakennukseen tehtiin yksi siipi lisää, jotta saatiin pari kunnon rippikoululuokkaa ja välinevarasto.

Rannassa on sauna ja grillikatos, navetan vintillä Ruuhikirkko.

Ajo-ohje: Salosta Kiskon tietä noin 10 km, sitten oikealle viitan "Perniö,as." suuntaan noin 1,5 km ja viimeiset kilometrit Naarila-viitoituksen mukaan.

Leirikeskusvaraukset:
Ruokapalvelu- ja siivousesimies Jaana Koli,