Siirry suoraan sisältöön.
Kuusjoki

Seurakuntaelämää Kuusjoella

Otathan huomioon ohjeistukset:

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan turvavälejä ja hygieniaohjeita.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan myös ulkotilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Itsenäisyyspäivä 6.12.

Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi jumalanpalvelus on peruttu. Seppeleenlasku sankarihaudalle klo 12.

Kirkkokuoron harjoitukset keskeytetty

Aikuisten kuorotoiminta on keskeytetty toistaiseksi AVI:n suositusten mukaisesti. Tiedustelut: Kirsi Laakkonen p. 0400 884 699, **@**.

Kiitokset

Adventtikahvila ja minimyyjäiset Kuusjoen seurakuntatalossa tuottivat 172 € nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilon työn tukemiseen Israelissa ja Palestiinalaisalueilla Suomen Lähetysseuran kautta. Kiitos kaikille asiakkaille, talkoolaisille sekä myyntituotteita lahjoittaneille!

Adressin kanteen kuvattuna Kuusjoen kirkon alttari

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Kuusjoen kirkossa on saatavilla sekä Kuusjoen että Perttelin adresseja. Maksu lähetyskynttelikön lippaaseen – varaa tasaraha!

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.