Siirry suoraan sisältöön.
Perniö

Seurakuntaelämää Perniössä

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen.

• Osallistuthan vain terveenä.
  • Noudatathan hygieniaohjeita ja turvavälejä.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan seurakunnan tilaisuuksissa. Otathan oman maskin mukaan.

Perhekirkko

Su 29.11. klo 10 Perniön kirkossa, lauletaan Hoosiannaa; Johannes Alaranta, Maria Rainio-Alaranta, Kaisa Snellman, lapsikuoro Laurin lapset ja päiväkerholaiset. Kuluneen vuoden aikana kastettujen lasten vanhemmat voivat noutaa kastepuun lehden jumalanpalveluksen jälkeen.

Lepää hetki

Perniön Pyhän Laurin kirkko on avoinna hiljentymistä varten pe 27.11. klo 18-19. Kirkossa on mahdollisuus kuunnella puolen tunnin ajan hiljaista urkumusiikkia.

Sanan ja rukouksen ilta

Su 29.11. klo 18 Perniön kirkossa; mukana Pirkko ja Markku Koivunen.

Kauneimmat joululaulut Teijon kirkonmäellä

La 28.11. klo 17 lauletaan joululaulut ulkona kirkon ympärillä. Kirkko on avoinna. Teijolla on myös joulumarkkinat.

Lähetä laulava joulukortti

Perniön ja Särkisalon alueella kiertää laulava joulukortti ke 16.12. klo 16–19 ja to 17.12. klo 13–16. Joulukortteina toimivat Hanna, Anne ja Martti ja Juha. Laulut lauletaan kortin saajan ulko-ovella, turvaetäisyyksistä huolehtien.

Tilaa ystävälle tai sukulaiselle laulava joulukortti ti 1.12. – pe 11.12. Hanna Hannulalta puh. 044 735 8624 tai **@**. Kerro samalla, millä joululaululla haluat ilahduttaa.

Toimintaa seurakuntatalossa

Aamulenkki

Ti 24.11. klo 8.30, lähtö seurakuntatalolta. Aamulenkki toteutuu, jos koronavirustilanne sallii. Lenkin jälkeen kahvit ja aamun Sana.

Keskustelu- ja rukouspiiri

Ti 1.12. klo 18 takkahuoneessa.

Kässäkerho

Ke 2.12. klo 12 takkahuoneessa. Voit ottaa mukaan oman käsityön tai kutoa seurakunnan langoista lähetystyölle. Kahvitarjoilu lähetystyön hyväksi. Mukana Pirkko Koivunen.

Lähetyspiiri

To 26.11. klo 13.

Perniön Laulukuoron harjoitukset keskeytetty

Aikuisten kuorotoiminta on keskeytetty toistaiseksi AVI:n suositusten mukaisesti. Tiedustelut: Maria Rainio-Alaranta 044 735 8626 tai **@**.

Lasten ja nuorten kuoroharjoitukset seurakuntatalossa

Laurin lapset
Keskiviikkoisin klo 15–16. Pientä välipalaa on tarjolla klo 14 alkaen.

Nuorisokuoro
Keskiviikkoisin klo 16–17.30.

Kuoroista lisätietoa Marialta 044 735 8626 tai **@**.

Perniön Vaateaitta

Tiesitkö, että Sinulla on mahdollisuus hakea hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita/tekstiilejä Perniön seurakuntatalolta, Lupajantie 9? Ota yhteyttä Perniön diakoniatyöntekijöihin:
* Anne Kössi puh. 044 774 5386; **@**
* Hanna Hannula puh. 044 735 8624; **@**

Lahjoituksia ei toistaiseksi voida ottaa vastaan tilanpuutteen takia.

Kiitokset

Punaisen pappilan kahvila- ja hernesoppamyynti tuotti 715,50 € nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilon työn tukemiseen Israelissa ja Palestiinalaisalueilla. Kiitos asiakkaille, talkoolaisille ja elintarvikkeita lahjoittaneille!

Perniön kirkon katto, kaariholvi ja seinämaalaukset, kirkon ikkuna ja pylväs

Lepää hetki Perniön kirkossa pe 27.11. klo 18.

Facebook ja Instagram logot
Kaikenikäisten vaatteita henkareissa vaateaitassa

Vaateaitasta Perniön seurakuntatalolta voivat vähävaraiset saada vaatteita ja kodintarvikkeita ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Havukoristeita ja kaksi kynttilälyhtyä Yliskylän kirkolla

Marraskuisia terveisiä Yliskylän kirkon tienoilta. Kuva Toivo Holmberg.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.