Siirry suoraan sisältöön.
Perniö

Seurakuntaelämää Perniössä

Toimintaa järjestetään turvaohjeistukset huomioon ottaen. Tärkeää on, että toimintaan osallistutaan täysin terveinä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen!

Jumalanpalvelukset Perniön kirkossa

• Su 4.10. Perhekirkko klo 10.

Sanajumalanpalvelus Ylikulman rukoushuonella

Su 4.10. klo 14 Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus ja rukoushuoneyhdistyksen vuosikokous.

Sanan ja rukouksen ilta

Su 27.9. Perniön kirkossa klo 18; Pirkko ja Markku Koivunen.

Lepää hetki

Perniön Pyhän Laurin kirkko on avoinna hiljentymistä varten joka toinen perjantai klo 18. Seuraavan kerran ovet ovat avoinna 18.9. Kirkossa on mahdollisuus kuunnella puolen tunnin ajan hiljaista urkumusiikkia.

Toimintaa seurakuntatalossa

Keskustelu- ja rukouspiiri ti 22.9. klo 18 takkahuoneessa.

Kässäkerho ke 23.9. klo 12 takkahuoneessa. Voit ottaa mukaan oman käsityön tai kutoa seurakunnan langoista lähetystyölle. Kahvitarjoilu lähetystyön hyväksi.

Lähetyspiiri to 24.9. klo 13, mukana nimikkolähetti Arja Koskinen.

Aamulenkki ti 29.9. klo 8.30, lähtö seurakuntatalolta.

Naisten saunailta

To 1.10. klo 17 Perniön leirikeskuksen rantasaunalla. Mukana nimikkolähetti Arja Koskinen. Tarjolla kalaseljankakeittoa, 5 €,
Arjan työn hyväksi. Keittoa voi ostaa myös mukaan omaan astiaan. Kimppakyyti klo 16.30 seurakuntatalolta. Tiedustelut Pirkolta,

Kuorot ovat alkaneet

Laurin lapset

Keskiviikkoisin Perniön seurakuntatalon aulasalissa klo 15–16.
Pientä välipalaa on tarjolla klo 14 alkaen.

Nuorisokuoro

Keskiviikkoisin klo 16 Perniön seurakuntatalossa klo 16–17.30.

Kuoroista, myös Perniön Laulukuoron syksystä, lisätietoa Marialta 044 735 8626 tai **@**.

Kiitokset

Punaisen pappilan kahvila- ja hernesoppamyynti tuotti 715,50 € nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilon työn tukemiseen Israelissa ja Palestiinalaisalueilla. Kiitos asiakkaille, talkoolaisille ja elintarvikkeita lahjoittaneille!

Perniön kirkon katto, kaariholvi ja seinämaalaukset, kirkon ikkuna ja pylväs

Lepää hetki Perniön kirkossa pe 18.9. klo 18.

Kukka-asetelma Yliskylän kirkon luona

Kukkakuvapostia Yliskylän kirkolta. Kuvaaja Toivo Holmberg.

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.