Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, johon ovat tervetulleita kaikki lapset nelivuotiaasta alkaen ja sitä nuoremmatkin vanhempien tai sisarusten seurassa.

Pyhäkouluhetkien sisältö seuraa kirkkovuotta. Kristillinen sanoma välittyy Raamatun kertomuksin, lauluin, leikein ja kädentaidoin. Tällä tavoin kristilliset tavat ja merkitykset tulevat lapselle tutuiksi. Pyhäkoulutyön tarkoitus on myös tukea vanhempia ja koteja kristillisessä kasvatustehtävässä. Pyhäkoulu on hyvä paikka lasten ja aikuisten kontaktien luomiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja ystävyyteen.

Kaksi piirroshahmoa pyhäkoululintu Pulmu ja lammas Päkä istuvat sohvalla.
Päkä-lammas ja hänen ystävänsä Pulmu.

Pyhäkoulut, kevät 2023

Pyhäkoulu Angelniemellä

Tervetuloa pyhikseen Angelniemelle (Kokkilantie 775, 25230 Salo) koko perheen voimin tai 4- vuotiaasta ylöspäin itsekseenkin. Puuhaillaan, leikitään, lauletaan ja pohditaan Raamatun kertomusten ympärillä. Luvassa myös iltapalaa.

Pyhäkoulu kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19 *17.1. *14.2. *14.3. *4.4. ja *16.5.

Lisätietoja Johannalta p. 044 774 5544, johanna.routasalo@evl.fi

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun omaan kotiisi.

Ilmoittaudu, ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä tarinoita, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa.

Kirjepyhäkoulu on kaikille lapsille avoin ja ilmainen. Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle.

Lisätietoja kirjepyhäkoulusta voi tiedustella Johannalta, johanna.routasalo@evl.fi puh. 044 774 5544.

Kasvatuksen esihenkilö (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta
Vastaava lastenohjaaja, pyhäkoulu- ja vapaaehtoistyö
Salon seurakunta