Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, johon ovat tervetulleita kaikki lapset nelivuotiaasta alkaen ja sitä nuoremmatkin vanhempien tai sisarusten seurassa.

Pyhäkouluhetkien sisältö seuraa kirkkovuotta. Kristillinen sanoma välittyy Raamatun kertomuksin, lauluin, leikein ja kädentaidoin. Tällä tavoin kristilliset tavat ja merkitykset tulevat lapselle tutuiksi. Pyhäkoulutyön tarkoitus on myös tukea vanhempia ja koteja kristillisessä kasvatustehtävässä. Pyhäkoulu on hyvä paikka lasten ja aikuisten kontaktien luomiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja ystävyyteen.

Pyhäkoulut, kevät 2023

Pyhäkoulu Angelniemellä 

Tervetuloa pyhikseen Angelniemelle (Kokkilantie 775, 25230 Salo) koko perheen voimin tai 4- vuotiaasta ylöspäin itsekseenkin. Puuhaillaan, leikitään, lauletaan ja pohditaan Raamatun kertomusten ympärillä. Luvassa myös iltapalaa.

Pyhäkoulu kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19 *17.1. *14.2. *14.3. *4.4. ja *16.5.

Pyhis Ollikan seurakuntakodilla

Tervetuloa pyhikseen Ollikan seurakuntakotiin torstaisin *30.4. *27.4. ja *25.5. klo 17.30-19.30 (Hämeenojankatu 19, 24260 Salo)

Pyhäkouluun voi tulla koko perheen voimin tai 4-vuotiaasta ylöspäin itsekseenkin.
Pyhiksessä musisoidaan, taiteillaan, leikitään, pohdiskellaan ja tutkitaan Raamatunkertomuksia ja kirkkovuodenjuhlia. Syömme myös iltapalaa.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun omaan kotiisi.

Ilmoittaudu, ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä tarinoita, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa.

Kirjepyhäkoulu on kaikille lapsille avoin ja ilmainen. Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle.

 

Lisätietoja pyhäkouluista voi tiedustella Johannalta, johanna.routasalo@evl.fi puh. 044 774 5544.

Ota yhteyttä

Kasvatuksen esihenkilö (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta
Vastaava lastenohjaaja, pyhäkoulu- ja vapaaehtoistyö
Salon seurakunta