Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, johon ovat tervetulleita kaikki lapset nelivuotiaasta alkaen ja sitä nuoremmatkin vanhempien tai sisarusten seurassa.

Pyhäkouluhetkien sisältö seuraa kirkkovuotta. Kristillinen sanoma välittyy Raamatun kertomuksin, lauluin, leikein ja kädentaidoin. Tällä tavoin kristilliset tavat ja merkitykset tulevat lapselle tutuiksi. Pyhäkoulutyön tarkoitus on myös tukea vanhempia ja koteja kristillisessä kasvatustehtävässä. Pyhäkoulu on hyvä paikka lasten ja aikuisten kontaktien luomiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja ystävyyteen.

Kaksi piirroshahmoa pyhäkoululintu Pulmu ja lammas Päkä istuvat sohvalla.
Päkä-lammas ja hänen ystävänsä Pulmu.

Pyhäkoulupaikat, syksy 2022

Pyhishetki luonnossa

Reppuretket luontopolulla kokoontuu kerran kuukaudessa.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun omaan kotiisi.

Ilmoittaudu, ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä tarinoita, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa.

Kirjepyhäkoulu on kaikille lapsille avoin ja ilmainen. Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle.

Lisätietoja kirjepyhäkoulusta voi tiedustella Johannalta, johanna.routasalo@evl.fi puh. 044 774 5544.

Kasvatuksen esimies (varhaiskasvatus), seurakuntapastori
Salon seurakunta
Vastaava lastenohjaaja, pyhäkoulu- ja vapaaehtoistyö
Salon seurakunta