Matkat ja retket

 

Teatterimatka Lohjan Vivamoon la 9.12.

Joulunäytelmä "Ihmeellinen ilo" on koskettava ja lämminhenkinen draama kaikenikäisille. Elävät tulet, lampaat, aasit ja pieni seimessä nukkuva vauva tuovat ensimmäisen joulun tapahtumat lähelle niin lasta kuin aikuistakin. Matkalla tavataan Maria ja Joosef, Sakarias ja Elisabet. Betlehemin basaarin äänekkäät myyjät, majatalon erilaiset asukkaat sekä paimenet kedolla. Itämaan tietäjät kohtaavat kuningas Herodeksen ja sotilaat. Enkelit tanssivat ja ilmoittavat Vapahtajan syntymästä. Iltanäytöksen (klo 18) ajankohta luo oman tunnelmansa.
Näytelmän on käsikirjoittanut Anna-Mari Kaskinen.
Esityksen kesto on noin 1 tunti. Se sopii kaikenikäisille.
Näytelmä esitetään ulkona. Yleisö siirtyy esityspaikalta toiselle näytelmän aikana tietä pitkin. Apuvälineiden avulla liikkuville haastavaa voi olla lumi- tai loskakeli. 

Näytelmän jälkeen nautitaan riisipuuroa sokerin, kanelin ja rusinasopan kera sekä torttukahvit. Kotiin lähdetään noin klo 20.

Retkihinta (sisältää näytelmän, bussikuljetuksen, joulupuuron ja torttukahvit) 30 €, 4-12-vuotiailta 20 €, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen 1.10.-20.11. ensisijaisesti nettilomakkeella tai p. 044 774 5214, [email protected]. Paikkoja on rajoitetusti.

Linja-autoaikataulu: 
16.30 Halikon kirkon p-paikka
16.40 Salon srk-talon bussipysäkki, Kirkkokatu 6
17.00 Suomusjärven srk-keskuksen bussipysäkki, Kitulantie 7
Matkan varrelta voi tulla kyytiin.

Seurakunnan työntekijöistä mukana pastori Erkki Kiiski ja lähetyssihteeri Henna Seppälä.

 

Jordanian ja Israelin kiertomatka 5.–13.4.2024

Matka on peruttu!

 

Seurakuntamatka Latviaan 12.-18.6.2024

Lisätietoa tammikuussa