Matkat ja retket

Perheille suunnattu hiihtolomamatka Leville 18.–24.2.2023

Hinta sisältää bussimatkojen ja majoituksen lisäksi aamu- ja iltapalat, päivälliset ja ohjelman. Mukaan mahtuu 45. Ilmoittautuneille ilmoitetaan erikseen, kun paikka on varmistunut. Lapset voivat lähteä mukaan vain aikuisen seurassa.

Hinta 450 €, alle 12-vuotiailta 350 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu 24.10. klo 18 alkaen tämän linkin kautta. Ilmoittaudu tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja Timo Sjöblom 044774 5294, timo.sjoblom@evl.fi.

Matka Elvaan ja Valgaan pe-su 17.- 19.3.2023

Lähde tutustumaan Salon ja erityisesti Perniön alueen ystävyysseurakuntaan Elvaan sekä eteläisen Viron historiaan. Salon seurakunta järjestää maaliskuussa 17.-19.3. matkan Viroon. Mukana on Salon Suomi-Viro -seuran jäseniä.

Kirkkoherra Vallo Ehasalun opastuksella tutustutaan myös Tarttoon sekä Latvian rajalla sijaitsevaan Valgaan. Ajoreitti kulkee Sangasten ja Viron talvipääkaupungin, Otepään kautta.

Yöpymiset Tarton keskustassa hotelli Dorpatissa. Matkan hinta 220 € -255 € osallistujamäärästä riippuen. Siihen sisältyvät bussi- ja laivamatkat, 2 yötä hotellissa /2hh aamiaisen kera, lounas Valgassa ja 2 buffet-ateriaa laivalla. Ilman laivan aterioita hinta on 156-191 €. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 53 € ja lauantai-illan konsertista 25 €.

Lisätietoja Salon seurakunnan verkkosivulta/ Matkat ja retket sekä matkanjohtajilta Martti Rouhiainen p. 044 9770944 rouhiainenmartti46@gmail.com ja Timo Viitanen timo.viitanen@evl.fi. p. 044 7745295.

Ilmoittautuminen alkaa 11.1.2023 klo 8.00 tämän linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.2.2023. Huomaa kuitenkin, että paikkoja on rajoitetusti. Jos Sinulla ei ole sähköpostia, laita ilmoittautumiskohdassa sähköpostin kohdalle timo.viitanen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  ja laskutusosoitteesi kohtaan Huomioitavaa.

Viroon (ja Latviaan) matkustettaessa tarvitaan kuvallinen henkilökortti tai passi. Kansainvälinen KELA-kortti on hyvä ottaa mukaan. Seurakunta on vakuuttanut matkalaiset (ei yli 80-vuotiaita). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Salon Matkatoimisto.

Perjantai 17.3.

12.00 Lähtö Perniön seurakuntatalolta ja 12.30 Salon kirkon pysäkiltä, Kirkkokatu 7

15.15 -17.30 Eckerö Line Finlandia, buffet-lounas. Ajo Tarttoon (n. 215 km), majoittuminen keskustaan Dorpat-hotelliin.

Lauantai 18.3.

Aamiainen hotellissa.

9.30 Kirkkoherra Vallo Ehasalun opastama kävelykierros Tarton ydinkeskustassa.

11.00 Ajo Valgaan Laatre-Sangaste-Otepää –tietä.

n. klo 13 Lounas Kiertoajelu Valgassa Vallo Ehasalun opastuksella. Käydään myös kaupungin Latvian puolella sijaitsevassa osassa, jossa mm. Janis Cimze- seminaari. Paluu Tarttoon.

Klo 19 Halukkaille pyritään järjestämään mahdollisuus osallistua maailmankuulun virolaisen mezzosopraanon Anneli Beebon konserttiin Tarton yliopiston päärakennuksessa. Ohjelmassa mustalaislauluja opereteista. Omakustanteinen hinta 25 €.

Sunnuntai 19.3.

Aamiainen hotellissa

9.15 Ajo Elvaan (n. 20 km)

Tutustutaan Elvan pappilaan ja seurakuntasaliin, jossa myös pyhäkoulu ja kuoro kokoontuvat.

11.00 Jumalanpalvelus Elvan kirkossa, Vallo Ehasalu ja Timo Viitanen. Kirkon, seurakuntalaisten ja kunnan esittelyä. Pieni kiertoajelu Elvassa.

13.00 Ajo Tarttoon Lounakeskukseen, jossa mahdollisuus kahviin/lounaaseen ja ostoksiin.

14.30 Lähtö Tallinnan laivalle (218 km) , ostosmahdollisuus satamassa

18.30-21 Eckerö Line Finlandia, buffet-illallinen

n. klo 23 Salossa

Ruskaretki Lappiin 2.-9.9.2023

Salon ja Paimion seurakunnat järkestävät retken Pyhätunturin maisemiin, kortteerina Kairosmaja.

Paikkoja on rajoitettusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumislomake: https://www.paimionseurakunta.fi/tule-mukaan/retket-ja-matkat