Lapsikuoro Allegro

Lapsikuoro Allegro on keskustan ja Halikon alueella toimiva lapsikuoro. Kuoron vahvuus vaihtelee 30:stä 50:een laulajaan. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa joko omana kuoronaan tai yhdessä muiden kuorojen kanssa. Syksyisin tehdään retki ja keväisin on lapsikuoroleiri yhdessä seurakunnan muiden lapsikuorojen kanssa.

Olisiko lapsikuoro sinun juttusi? Tervetuloa kokeilemaan! Kuoroon ei ole pääsykoetta, eikä se maksa mitään. Kuorossa sävelkorvasi kehittyy, opit paremmaksi laulajaksi, ja nuotinlukutaitoakin oppii erityisesti ryhmissä, joissa soitetaan välillä Chimes-kelloilla. Lisäksi saat kuorosta tietysti samanhenkisiä kavereita, uusista hienoista kokemuksista puhumattakaan! Mukaan voit tulla mihin ryhmään vain.

Allegron keskustan ryhmät tällä kertaa "väistötiloissa" Halikon seurakuntatalolla.
Samaan aikaan äidit voivat halutessaan osallistua Mariat -kerhoon ja sisarukset Puuhakerhoon.

Ryhmä 1.-2. -luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 17-17.45 Halikon seurakuntatalon yläsalissa, Vaskiontie 31.

Ryhmä 3.-7. -luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 18-19 Halikon seurakuntatalon yläsalissa, Vaskiontie 31.

Vaskion ryhmä 1.-6. -luokkalaisille
Torstaisin klo 10.45-11.30 Vaskion koululla, Puutaivaantie 20.

Tiedustelut:
Kuoron johtaja Lauriina Hurtig