Lapsikuoro Allegro

Lapsikuoro Allegro on keskustan ja Halikon alueella toimiva lapsikuoro. Kuoron vahvuus vaihtelee 35:stä 50:een laulajaan. Kuoro avustaa jumalanpalveluksissa sekä esiintyy konserteissa ja muissa tilaisuuksissa joko omana kuoronaan tai yhdessä muiden kuorojen kanssa. Syksyisin tehdään retki ja keväisin on lapsikuoroleiri yhdessä seurakunnan muiden lapsikuorojen kanssa.

Olisiko lapsikuoro sinun juttusi? Tervetuloa kokeilemaan! Kuoroon ei ole pääsykoetta, eikä se maksa mitään. Kuorossa sävelkorvasi kehittyy, opit paremmaksi laulajaksi, ja nuotinlukutaitoakin oppii erityisesti ryhmissä, joissa soitetaan välillä Chimes-kelloilla. Lisäksi saat kuorosta tietysti samanhenkisiä kavereita, uusista hienoista kokemuksista puhumattakaan!

Allegro-kuorolla on useampi ryhmä keskustan ja Halikon alueella. Ryhmät esiintyvät sekä yhdessä että erikseen. Mukaan voit tulla mihin ryhmään vain.

Salo-Uskelan ryhmä 1.-2. -luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 17-17.45 Salo-Uskelan seurakuntatalon Pikkusalissa, Kirkkokatu 6.
Tässä ryhmässä laulamisen lisäksi soitamme muun muassa Chimes-kelloilla.

Salo-Uskelan ryhmä 3.-7. -luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 18-19 Salo-Uskelan seurakuntatalon Pikkusalissa, Kirkkokatu 6.
Tässä ryhmässä laulamisen lisäksi soitamme muun muassa Chimes-kelloilla.

Tupurin ryhmä 1.-6. -luokkalaisille
Tiistaisin klo 15-16 Tupurin koulun musiikkiluokassa.
Harjoitusten alkuun on varattu aikaa omien eväiden syömiseen.

Tiedustelut:

Kuoron johtaja Lauriina Hurtig