Kamarikuoro Vox Saloensis

Vox Saloensis on kamarikuoro, joka kootaan projekteittain laulamaan suuria kirkkomusiikkiteoksia. Kuorolaisten pitää pystyä harjoittelemaan omat stemmansa itsenäisesti, jotta yhteisharjoituksissa päästään heti tekemään musiikkia. Tämän vuoksi laulajilta edellytetään hyvää nuotinlukukykyä. Kuoro on laulanut tähän mennessä mm. Bachin Johannespassion, Mozartin Requiemin, Vivaldin Glorian, Bachin Taivaaseenastumiskantaatin, Verdin Requiemin ja Händelin Messiaksen. Kuoro tekee tiivistä yhteistyötä Salo Chamber -kamariorkesterin kanssa. Kuoroa harjoituttaa kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, esityksissä on vierailevia johtajia.

Seuraava produktio on Bachin Jouluoratorio, jonka kantaatit I-III esitetään su 27.11. ja kantaatit IV-VI su 8.1. Teokseen on laulajahaku meneillään ja mukaan haluavat voivat ottaa yhteyttä Kaisa Suutela-Kuismaan.

Tiedustelut:

Kaisa Suutela-Kuisma
kaisa.suutela-kuisma@evl.fi

Iso kuoro ja orkesteri esiintyy Uskelan kirkossa
Verdin Requiem Uskelan kirkossa syksyllä 2018