Kesä-Angela 1

Aloituspäivä 5.11.2022

to 15.12. klo 16-17.30  PALVELUTEHTÄVÄ Halikon seurakuntatalo (joulutervehdysten vienti vanhustentaloihin)

pe 20.1. klo 18  NUORTENMESSU Salon kirkko

pe 3.2. klo 18  RIPARILAISTEN DRAAMAMESSU Uskelan kirkko

pe 10.3. klo 17 GOSPELKONSERTTI Uskelan kirkko

to 6.4. klo 18  KIIRASTORSTAIN MESSU Halikon kirkko TAI

su 9.4. klo 10 PÄÄSIÄISSUNNUNTAIN MESSU Halikon kirkko

ke 26.4. klo 16 TAPAAMINEN Halikon seurakuntatalo

la 6.5. klo 12.30-14  DIAKONIARALLI Halikon seurakuntatalo

la 27.5. LÄHETYSJUHLAT Salossa

Leiri Kesä-Angelan leirikeskuksessa 7.–13.6.2023

Konfirmaatio Halikon kirkossa su 18.6.2023

Halikon kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 60 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse ennen kesää. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.