Toivoa naisille -työ

Intia

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ välittää naisille ja perheille viestiä toivosta ja ihmisarvoisesta elämästä. 

Työn peruspilarina on esirukous. Rukouskalenterissa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous, joka johdattaa yhteiseen rukoukseen eri alueilta nousevien aiheiden puolesta. Saman rukouksen rukoilee noin 100 000 naista eri puolilla maailmaa. 

Työtä tehdään naisten naisille tekemien monimediaohjelmien kautta. Satelliittitelevision ja paikallisten kanavien kautta lähetettävät tv-ohjelmat ovat puolen tunnin mittaisia. Ohjelmat ovat myös katsottavissa YouTubessa. Kuukaudessa laaditaan vähintään neljä ohjelmaa. Ohjelmien teemoja ovat muun muassa toivo, rukous, ihmissuhteet, taloudenhoito, hengelliset lahjat, konfliktit, kotiväkivalta ja ihmiskauppa. Teemoja käsitellään niin Raamatun kuin asiantuntijoiden avulla hyödyntäen palautteita ja tilastotietoja. Katsojiin pidetään yhteyttä monin eri tavoin, muun muassa internetissä, puhelimitse ja tapaamisin. 

Salon seurakunta tukee Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) yhteistyökumppanin lähettämiä tv-ohjelmia tamilin- ja orijankielellä. Tamilia puhuu yli 80 miljoonaa ja orijaa yli 40 miljoonaa intialaista. Valtaosa heistä on hinduja.

Nimikkokohderaportti

Sansan työ Intiassa

Toivoa naisille -työ

Sansan työ Intiassa

Medialähetys Sanansaattajat


 

Intialaisia nuoria naisia sareissaan

Toivoa naisille -työ Intiassa on Salo-Uskelan nimikkokohde.

Toivoa naisille -työtä Intiassa voi tukea:

Medialähetys SanansaattajatLinkki avautuu uudessa välilehdessä
MobilePay: 44744
Tekstiviesti 10SANSA numeroon 16588 (10€)
Medialähetys Sanansaattajat: FI 37 5062 0320 0320 18, viite: 8000 10012

Keräyslupa: RA/2020/1017, voimassa toistaiseksi.