Talven päiväripari

Seuraavaksi

2.2. osallistumme nuorten draamalliseen messuun Uskelan kirkossa kello 18. Tule hyvissä ajoin. Kirkossa on meidän ryhmälle nimetyt paikat. Etsi paikan päältä Lasse-pappi

Riparipolkumme

30.10. Aloituspäivä

11.11. Nuorten messu Salon kirkossa (Kirkkokatu 7) klo 17

18.12. Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa klo 18

24.12-6.1. Itsenäinen osallistuminen johonkin joulun ajan jumalanpalvelukseen. Ota paikan päältä valokuva ja lähetä Lasselle.
(Suositus: Jouluaaton hartaudet Perttelissä tai Kuusjoella 24.12. tai Jouluaamun kirkko Perttelissä tai Kuusjoella. Tai Jouluyön messu Uskelan kirkossa 24.12. klo 22)

21.1. Diakoniaralli Salon seurakuntatalolla klo 12 alkaen.

2.2. Nuorten draamallinen messu Uskelan kirkossa. klo 18

7.2. tai 9.2. palvelutehtäväpäivä. Tästä lähetetään kysely etukäteen.

Ripariviikko Salon keskustassa 18.2.–24.2

Konfirmaatio Uskelan kirkossa su 26.2. klo 11

luminen kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan varmasti yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: YdintekstitLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippikoulun maksut

Päiväripari on maksuton.