Tilattujen lähetyssimojen nouto

ma 29.4. klo 15.00 – 17.00
Pienlentokone

Salon seurakuntatalo

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

MAF:n koneet lentoon siman voimalla!
Tänäkin vuonna voi tilata hunajalla höystettyä lähetyssimaa (5 €/pullo).
Sima pullotetaan ehtoollisviinipulloihin (0,75 l). Se on valmista vappuna.

Tilaukset viimeistään ma 22.4. sähköisellä tilauslomakkeella (tapahtumat/ilmoittaudu) tai p. 044 774 5214. HUOM! Lähetyssimaa tehdään 100 pulloa, joten tilaaminen päättyy mahdollisesti jo ennen 22.4.!
Nouto Salon seurakuntatalon Mannasta (Kirkkokatu 6, 1. krs) ma 29.4. klo 15-17. Tuotto lyhentämättömänä lähetyslentotyöhön Tansaniassa, Salon nimikkolähettien Peter ja Päivi Griffinin työn tukemiseen.

Maksutavat: Käteinen, pankkikortti, MobilePay numeroon 12000, viesti: Griffinit, Salo.
Rahankeräyslupa: RA/2023/1548

Lähetyslentojärjestö MAF (Mission Aviation Fellowship) tuo apua, iloa ja toivoa kehittyvien maiden alueille, missä etäisyydet ovat pitkät, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuiset tai turvattomat. Lue lisää: www.maf.fi
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Salo-Uskela