Halikon musiikkiyhdistyksen äitienpäiväkonsertti

su 12.5. klo 16.00

Halikon kirkko

Keväisiä yksinlauluja ja pianomusiikkia äitienpäivään. Esiintymässä taiteilijat sopraano Sanna Korpi ja pianisti Emmi Vesterinen.
Konsertin säveltäjäniminä ovat muun muassa Sibelius, Merikanto ja Strauss.
Vapaa pääsy, ohjelma 10 €

Oulaistelaislähtöinen sopraano Sanna Korpi valmistui keväällä 2022 laulutaiteen maisteriksi Eesti Muusika ja Teatriakadeemialta opettajanaan Heli Veskus. Sitä ennen hän valmistui vuonna 2020 Oulun ammattikorkeakoulusta laulupedagogiksi Soile Isokosken opeissa. Samana vuonna hän myös valmistui Oulun yliopistosta musiikkikasvatuksen maisteriksi ja luokanopettajaksi. Korpi on laulanut yli 15 vuoden ajan kuoroissa niin kuoroteosten solistina kuin rivilaulajana, ja hän työskentelee tällä hetkellä monipuolisesti ooppera- ja kuoroproduktioissa. Hän on työskennellyt mm. Kansallisoopperan lisäkuorossa, Helsingin kamarikuorossa sekä Savonlinnan oopperajuhlakuorossa. Korpi osallistui kesällä 2021 Savonlinnassa pidettyyn Timo Mustakallio -laulukilpailuihin, ja hänet myös valittiin tammikuussa 2023 Lappeenrannassa pidettyihin laulukilpailuihin. Vapaa-aika hänellä kuluu liikunnan, neulomisen ja sanaristikoiden ratkomisen parissa.

Pianisti Emmi Vesterinen aloitti musiikkiopinnot kuusivuotiaana Porvoonseudun musiikkiopistossa Mäntsälässä ja valmistui 2019 Helsingin Konservatoriosta muusikoksi. Tällä hetkellä hän viimeistelee musiikkipedagogiopintoja Turun ammattikorkeakoulussa ja opiskelee musiikkikasvatusta Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Nykyisen piano-opettajan Anna Kuvajan lisäksi Emmin opettajina ovat toimineet Eveliina Kytömäki, Antti Hotti sekä Anna-Mari Peltonen. Mestarikursseilla Emmiä ovat opettaneet muun muassa Tuija Hakkila, Hyung-Ki Joo, Paavali Jumppanen, Anna Laakso, Henri Sigfridsson ja Matti Raekallio. Kesällä 2022 Emmi esiintyi Joutsenon taidekesän Nuorten taiteilijoiden konsertissa ja kesällä 2018 hän soitti Porvoon Suvisoitossa kamariorkesteri Avantin solistina. Hän oli Leevi Madetoja -pianokilpailun semifinalisti vuonna 2018 ja on lisäksi saanut trionsa kanssa 2. palkinnon Juvenalia-kamarimusiikkikilpailussa vuonna 2017. Vapaa-ajalla Emmi käy vesijuoksemassa ja viihtyy hyvän ruuan ja juoman parissa.
  • Musiikki Musiikki
  • Aikuisille Aikuisille
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Halikko