Hiihtolomaripari

Aloituspäivä on jo takanapäin ja ripari on nytkähtänyt liikkeelle!

Seuraavaksi:

Vietämme palvelutehtäväpäivää Salon kirkossa 18.11. kello 16 - 18. Askartelemme joulukortteja hoivalaitoksiin ja tutustumme kirkkotilaan.

Tässä näet ryhmämme riparipolun. Osallistumme riparitapaamisiin yhdessä ryhmänä, ellei toisin mainita. Mikäli et jostain syystä pääse mukaan yhteiseen tapaamiseen, ole siitä yhteydessä Lasseen, niin katsotaan sinulle korvaava juttu.

Talvinen kirkko
Konfirmaatiokirkkona Uskelan kirkko

Riparipolku

Riparin yhteisissä tapaamisissa muista ilmoittaa läsnäolostasi, kun sitä kysytään. Mikäli et pääse johonkin yhteiseen tapaamiseen, sovi siitä riparisi ohjaajan kanssa.

Ulkoa oppiminen

Palan kristinuskon ydintä saat opetella ulkoa rippikoulun aikana. Niistä ei kuitenkaan kannata huolestua, ne saadaan yhdessä käytyä läpi. Opeteltavat tekstit löytyvät riparipassista, mutta löydät ne myös tämän linkin takaa: Ydintekstit

Konfirmaatio

Rippikoulun lopussa nuori voi osallistua konfirmaatioon, joka on rippikoululaisten ja perheiden yhteinen juhlajumalanpalvelus. Konfirmaatiossa rippikoulun käynyt nuori saa yhdessä muun seurakunnan kanssa lausua uskontunnustuksen, hänet siunataan ja hän saa osallistua ehtoolliselle. Konfirmaatiossa yksi nuoren kummi tai muu läheinen aikuinen voi osallistua nuoren siunaamiseen. Konfirmaatio kestää reilun tunnin.

Rippileirin maksut

Rippileiri maksaa 70 euroa. Lasku tästä lähetetään sähköpostitse tammikuussa. Leirimaksusta voi pyytää vapautusta taloudellisin perustein. Ole tällöin yhteydessä ryhmämme diakoniatyöntekijään.