Tule teemariparille!

Salon seurakunnassa järjestetään perinteisten rippileirien ja päiväriparien lisäksi teemaripareita, joissa saa rippikoulukokemukseensa lisämausteen jonkin erityisen teeman äärellä.

Teemaripareihin kuuluu kaikkea mitä muihinkin rippikouluihin: opitaan paljon uskosta, johon seurakunnan jäsenet on kastettu ja hankitaan elämän eväitä yhdessä keskustellen, laulaen, soittaen, rukoillen ja seurakunnan toimintaan osallistuen. Lisäbonuksena saa elämyksiä Ylläksen rinteiltä, Lapin kesän yöttömästä yöstä tai eri taiteenlajien parista.

Vuonna 2023 rippikouluun kutsustaan erityisesti vuonna 2008-syntyneet nuoret. Ensi vuonna Salon seurakunnassa järjestetään kolme teemariparia, lasketteluripari Ylläksellä, tunturiripari Pyhätunturilla ja luova ripari Naarilassa!

Teemaripareja järjestetään vain yhdet ryhmät. Lasketteluriparille ja tuntuririparille otetaan enintään 40 rippikoululaista ja luovalle riparille enintään 30 rippikoululaista.

Mikäli teemariparit ei ole sinun juttusi, järjestetään Salon seurakunnassa vuonna 2023 myös perinteisiä ripareita kesällä ja talvena, leireinä ja päiväripareina. Kutsu näihin lähetetään kaikille vuonna 2008-syntyneille Salon seurakunnan jäsenille kesän aikana ja näihin ilmoittaudutaan elo-syyskuussa. Mikäli et ole seurakunnan jäsen, mutta haluat kutsun riparille, ole yhteydessä rippikoulupappi Lasseen.

Muista ripareista löydät lisätietoa täältä.

Laskettelijoita tunturimaisemassa
Laskettelijoita Ylläksellä
Suomaisema, jonka läpi kulkee pitkospuut.
Soiden läpi tuntureiden huipulle tuntuririparilla!

Ilmoittautuminen teemaripareille on päättynyt

Teemaripareille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostilla tieto ryhmäjaosta. Teemariparit alkavat loka-marraskuussa ja aloituspäiviin lähetetään kutsu vielä lähempänä.

Kaikissa kysymyksissä älä epäröi olla yhteydessä