Tule teemariparille!

Salon seurakunnassa järjestetään perinteisten rippileirien ja päiväriparien lisäksi teemaripareita, joissa saa rippikoulukokemukseensa lisämausteen jonkin erityisen teeman äärellä.

Vuonna 2022 rippikouluun kutsustaan erityisesti vuonna 2007-syntyneet nuoret. Ensi vuonna Salon seurakunnassa järjestetään kolme teemariparia, lasketteluripari Ruotsin Åressa, vaellusripari Pyhätunturilla ja uutuutena luova ripari Naarilassa!

Mikäli teemariparit ei ole sinun juttusi, järjestetään Salon seurakunnassa vuonna 2022 myös perinteisiä ripareita kesällä ja talvena, leireinä ja päiväripareina. Näihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja kutsu riparille lähetettiin kaikille vuonna 2007 syntyneille Salon seurakunnan jäsenille kesän aikana. Mikäli et ole seurakunnan jäsen, mutta haluat kutsun riparille, ole yhteydessä rippikoulupappi Lasseen.

Muista ripareista löydät lisätietoa täältä.

Luminen tunturi, etualalla laskettelijoita
Laskettelijoita Åressa
Kuva aurinkoisesta tunturimaisemasta. Etualalla pieni kaistale sulamatonta lunta.
Vaellusriparilla voi löytää lunta myös kesäkuussa!

Ilmoittauduminen on päättynyt.

Teemaripareille ilmoittautuneille on lähetetty henkilökohtaisesti sähköpostilla tieto ryhmään pääsystä.

Teemaripareihin ilmottautuminen tapahtuu näillä nettisivuilla olevan linkin kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Teemariparien suunnitelmat saattavat muuttua koronatilanteen mukaan, mutta teemaripareille ilmoittautuneille järjestetään joka tapauksessa rippikoulu ensi vuonna tavalla tai toisella. Teemaripareille otetaan mukaan ensisijaisesti Salon alueella asuvia, ulkopaikkakuntalaisia otetaan mukaan, jos paikkoja jää. Myös teemaripareille on tervetulleita kastamattomat ja muiden seurakuntien jäsenet.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään normaaleja ilmoittautumistietoja, kuten henkilötietoja, yhteystietoja, erityisruokavalioita ja lääkitystä.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori vs. Rippikoulutyö
Salon seurakunta